Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak?

02.03.2020 - 01:26 | Son Güncellenme: 02.03.2020 - 01:26

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal gitti. Ayrılığın ardından sarı lacivertli kulüpte kimin yeni teknik direktör olacağı konuşulmaya başlandı. Sarı Kanarya'da Emre Belezoğlu, Erol Bulut, Tayfun Korkut başta olmak üzere bir çok ismin adı geçiyor.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak?

Fenerbahçe'de Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör kim olacak? Konuşulan teknik direktörler arasında hangi hocalar var? İşte adaylar...

 

Kulislerde dolaşan haberlere göre Fenerbahçe forması giyen 38 yaşındaki Emre Belözoğlu'nun sportif direktörlüğe getirileceği iddia edildi.  Sportif direktörlük için diğer bir aday ise Alex De Souaza

Sportif Direktörlük görevinin altında ise eski futbolculardan kurulu bir teknik heyet oluşturulacağı iddialar arasında yer alıyor.

 

Diğer formül ise yeni bir teknik direktör ile anlaşılması. İlk alan gelen isim ise Erol Bulut. Şu anda Alanyaspor'u çalıştıran Erol Bulut'un ismi uzun süredir sarı lacivertli ekipte gündemde.

Erol Bulut'un 2019-2020 performansı:

31 maç: 16 galibiyet, 6 beraberlik, 9 mağlubiyet

Tayfun Korkut da sarı-lacivertli ekiple ismi geçen kişiler arasında yer alıyor. Tayfun Korkut son olarak Stuttgart'ı çalıştırmıştı.

Son olarak Alman devi Bayern Münih'i çalıştıran Hırvat teknik adam Niko Kovac şu an boşta ve kendisine kulüp arıyor. Kovac'ın ismi kısa bir süre çnce Fenerbahçe'yle geçmişti.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Aykut Kocaman akla gelen ilk isimlerden. Boşta olan hoca, geçtiğimiz ay Konyaspor'dan ayrılmıştı.

Son olarak Çin Ligi'nde çalışan ve şu an boşta olan Alman teknik adam Roger Schmidt'in ismi de Ersun Yanal'ın ayrılığından hemen sonra Fenerbahçe'yle geçti.

Taraftarın sevgilisi ve kulübün eski futbolcusu Alex de Souza'nın Fenerbahçe'ye teknik direktör olup olmayacağı merak ediliyor. Adaylar arasında Brezilyalı eski futbolcu da var.

TRT Spor'un Fenerbahçe muhabiri Yağız Sabuncuoğlu ise sarı-lacivertlilerin izleyeceği yol haritasıyla ilgili, "İlk gelen haberlere göre Fenerbahçe yönetimi, sezon sonuna kadar camiayı yakından bilen bir isme takımı emanet etmeyi düşünüyor." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler