Transfer | Fenerbahçe, Watford'tan Joshua King ile Prensip Anlaşmasına Vardı

Akın Ungan
12.07.2022 - 17:57 | Son Güncellenme: 12.07.2022 - 22:42

Fenerbahçe, Watford'tan Joshua King transferinde prensip anlaşmasına vardı. Kulüp, oyuncunun sağlık kontrellerinden geçmek için İstanbul'a geleceğini açıkladı.

Transfer | Fenerbahçe, Watford'tan Joshua King ile Prensip Anlaşmasına Vardı

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarına Jorge Jesus önderliğinde hazırlanan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-Lacivertli takım, 30 yaşındaki forvet arkası Joshua King'in İstanbul'a geleceğini açıkladı. Norveçli oyuncu İstanbul'a geldi.

Prensip anlaşmasına varıldı! İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe, yaptığı duyuruda, "Kulübümüz Norveçli Futbolcu Joshua King ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için bu akşam saatlerinde İstanbul’da olacaktır." ifadelerini kullandı.

İşareti 2 yıl önce verdi!

Joshua King, 2 yıl önce yaptığı paylaşımda Fenerbahçe işaretini verdi. Bournemouth'ta oynadığı dönemde Noveçli yıldız, oğlunun Fenerbahçe forması giydiği fotoğrafı paylaştı.

Joshua King, 2 yıl önce Instagram hesabından paylaştığı videoda, oğlunun Fenerbahçe forması giydiği görüldü.

Joshua King kimdir?

15 Ocak 1992 doğumlu Joshua King, ülkesi Norveç'in Romsas IL takımında futbola başladı. Valerenga U19'dan Manchester United altyapısına geçen King, Preston, Gladbach, Hull City ve Blackburn gibi kulüplerde kiralık olarak forma giydi. King, Kasım 2012'de Manchester United'tan Blackburn'e 1,23 milyon Euro karşılığında transfer oldu.

30 yaşındaki forvet arkası, Blackburn macerasının ardındna Bournemouth, Everton ve Watford takımlarında oynadı. Temmuz ayında Watford ile sözleşmesi sona eren King, geçtiğimiz sezon Premier Lig ekibi ile 33 karşılaşmada görev aldı. 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Norveçli, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Joshua King, sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini gerçekleştirmek için 22.30 sularında İstanbul'a geldi.

Senin için hazırladığımız haberler