Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Jayden Oosterwolde, İstanbul'a Geldi

Ali Bozkurt
29.01.2023 - 18:34 | Son Güncellenme: 29.01.2023 - 18:42

Süper Lig ekipleriden Fenerbahçe'nin Parma'dan kadrosuna kattığı yeni transferi Jayden Oosterwolde, sağlık kontrolünden geçmek için İstanbul'a geldi. Detaylar...

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Jayden Oosterwolde, İstanbul'a Geldi

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı sol bek oyuncusu Jayden Oosterwolde, İstanbul'a geldi. Hollandalı oyuncu, sağlık kontrolünden geçmek için kulüp yetkileleri ile buluştu. Detaylar...

Sözleşme imzalanacak

21 yaşındaki sol bek sağlık kontrolünden sonra resmi sözleşmeye imza atacak.

Alacağı belli oldu

Sarı-Lacivertli ekibin yeni transfer Jayden Oosterwolde, Kanarya'da yılda 800 bin euro kazanacak. Fenerbahçe, Hollandalı oyuncu için İtalyan ekibine 7,5 milyon euroluk bonservis bedeli ödeyecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli yıldıza Premier Lig ekibinden teklif!
Habere Git

Geçen yılın ocak ayında kiralık gittiği Parma tarafından temmuz ayında bonservisi 3 milyon Euro’ya alınan Oosterwolde, bu sezon 19 resmi maçta oynadı ve 1 gol attı.

Jayden Oosterwolde, futbola Twente altyapısında başladı ve 2022 yılında 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İtalyan ekibine transfer oldu.

Jesus istemişti

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, devre arasıda iki bölgeye transfer istediğini söylemiş ve bunun stoper ve sol bek pozisyonu olduğu belirtmişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de tek hedef 3 puan! Rakip Kasımpaşa...
Habere Git

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler