Fenerbahçe'nin yeni transferi Samandıra'da: Pedro Gandaio

Cüneyt Muharremoğlu
17.12.2022 - 13:18 | Son Güncellenme: 17.12.2022 - 14:01

Son dakika haberi... Jorge Jesus'un isteği doğrultusunda Fenerbahçe'nin teknik ekibine Portekizli kondisyoner Pedro Gandaio katıldı. Gandio, antrenmana çıktı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Samandıra'da: Pedro Gandaio

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'de ilk yarıyı 29 puanla lider bitirirken özellikle kondisyonuyla fark yarattı. Sarı lacivertliler, kırmızı kart nedeniyle 10 kişi kaldığı maçlarda bile rakibine ezilmedi ve kafa tuttu.

Jesus, teknik ekibe takviye istedi

Fenerbahçe'nin bu başarısının altında Portekizli teknik direktör ekibinde yer alan kondisyonerlerin büyük payı bulunuyor. Ancak 2 kondisyonere karşın Jesus, teknik ekibe takviye yapılmasını istedi.

Pedro Gandaio, Al-Hilal’de Jesus ile çalıştı

Fenerbahçe, Jesus ile Al-Hilal’de birlikte çalışan Portekizli kondisyoner Pedro Gandaio ile anlaştı. Gandacio,  sarı-lacivertli takımdaki üçüncü bireysel performans antrenörü olarak görev yapacak. 

İlgini Çekebilir
Enner Valencia'ya canlı yayında Jorge Jesus baskını! Tüm zamanların en iyisi
Habere Git

Pedro Gandaio, ilk antrenmanına çıktı

Sarı lacivertliler sabah yaptığı çalışmada Pedro Gandaio ilk kez yer aldı. Samandıra Can Bartu Tesisleri’ndeki idmanın  teknik direktör ilk 15 dakikası basın mensuplarına açıktı.

Fenerbahçe taktik idman yaptı

Salonda yapılan çalışmalarla başlayan antrenman sahada sürdü. Isınma hareketlerinin ardından iki gruba ayrılan sarı-lacivertli futbolcular, önce düz koşu, sonra koordinasyon hareketleri yaptı. Basına kapalı bölümde ise taktik idman gerçekleştirildi.

Fenerbahçe'de 3 eksik

Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları süren 17 yaşındaki yıldız Arda Güler, sol bek Alioski ve sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalacak Joao Pedro idmana katılmadı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe rahat nefes aldı, Pedro'daki risk kalktı! İşte dönüş tarihi...
Habere Git

Altay Bayındır bireysel çalışıyor

Fenerbahçe'nin kaptanı ve kalecisi Altay Bayındır, bel ağrısı nedeniyle geçirdiği tedavinin ardından çalışmalarını bireysel olarak sürdürüyor. 

Valencia'nın durumu yüzleri güldürdü

Dünya Kupası'nda Ekvador ile 3 gol atan ve başarılı bir performans sergileyen Enner Valencia'nın iyileşmesi ise yüzleri güldürdü. Valencia takımla birlikte antrenmanlarda yer alıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler