Fenerbahçe'nin yeni transferi Berisha, Kosova Milli Takımı'nı seçti

02.09.2021 - 20:45 | Son Güncellenme: 02.09.2021 - 20:55

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin yeni transferi Mergim Berisha'nın, Kosova Milli Futbol Takımı'nı seçtiği iddia edildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin yeni transferi Berisha, Kosova Milli Takımı'nı seçti

AJANSSPOR - HABER

 

Fenerbahçe Kulübü, gün içerisinde Avusturya Bundesliga ekiplerinden Red Bull Salzburg'un Kosova asıllı forvet oyuncusu Mergim Berisha'yı renklerine bağladı. Kosova asıllı Alman futbolcu, bu transfer esnasında milli takım tercihinde de bulunduğu iddia edildi. Peki, Mergim Berisha hangi milli takımda oynayacak? İşte cevabı...

Berisha, Kosova'yı mı seçti?

Daha önce, Almanya Milli Futbol Takımı'nın alt yaş kategorilerinde oynayan Mergim Berisha'nın Kosova'yı tercih ettiği iddia edildi. Kosova'da yayın yapan RTV Dukagjini, 23 yaşındaki forvetin Kosova Milli Futbol Takımı'nda oynamayı planladığını haberleştirdi. FIFA kuralları gereğince, A Takım'la 3 maça çıkmayan; daha ziyade A Takım'a hiç davet edilmeyen Berisha'nın Kosova'yı tercih etme hakkı sabit. 

Fenerbahçe, Berisha'yı duyurdu

Fenerbahçe Kulübü'nün gün içerisinde yayınladığı sosyal medya paylaşımında, Mergim Berisha transferi için: "Kulübümüz, Avusturya’nın Red Bull Salzburg takımından Alman forvet Mergim Berisha’yı bonservisiyle 4 yıllığına renklerine bağladı. Berisha’ya sarı-lacivert çubuklumuzla başarılar ve şampiyonluklar diliyoruz. Fenerbahçe’ye hoş geldin Mergim Berisha!" ifadelerine yer verildi. 

İlgini Çekebilir
Mergim Berisha analizi: Fenerbahçe’nin aradığı santrfor mu?
Habere Git

Berisha'nın ilk sözleri

Kosova asıllı futbolcu ise, Fenerbahçe'ye transferi sonrası "Türkiye'nin en iyi kulübü olan Fenerbahçe'ye transfer olduğum için gurur duyuyorum. Hedeflerimize ulaşmak için ve taraftarlarımızın mutluluğu için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler