Fenerbahçe'nin yeni transferleri kampa katıldı!

11.07.2018 - 15:55 | Son Güncellenme: 11.07.2018 - 18:55

Fenerbahçe'nin Altınordu'dan transfer ettiği Berke Özer ve Barış Alıcı, sarı lacivertli ekibin İsviçre'deki kampına katıldı. Genç file bekçisi burada Volkan Demirel'le bir poz verdi.

Fenerbahçe'nin yeni transferleri kampa katıldı!

Fenerbahçe'nin Altınordu'dan transfer ettiği Berke Özer ve Barış Alıcı bugün takımın İsviçre'deki kampına katıldılar. 

2000 doğumlu Berke burada Volkan Demirel'le bir araya geldi. 

Barış Alıcı, Fenerbahçe'ye transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, Altınordu Futbol Kulübünün kendisinde 10 senelik emeği olduğunu, başta Bergama'da futbola başlamasına katkı sağlayan hocaları olmak üzere yetişmesinde katkısı olan herkese teşekkür etti.

Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynamayı heyecanla beklediğini bildiren genç futbolcu, yeni bir sayfa açtığını, Fenerbahçe taraftarıyla buluşmayı dört gözle beklediğini, aradığı şansı bulduğunu kaydetti.

Daha önce Altınordu'dan yetişip yurt dışına transfer olan Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder'in kendilerine rol model olduğunu aktaran Barış, "Fenerbahçe'de kendimi kanıtlayıp genç arkadaşlarıma örnek olmak istiyorum. Bunu da başaracağıma inanıyorum. Zaten Altınordu'da aldığım eğitimle iyi yerlere geleceğime inancım ve kendime güvenim tam." ifadelerini kullandı.

Barış Alıcı, futbol kariyerinde en büyük desteği annesi, babası ve ikiz kardeşi Kerim Alıcı'dan gördüğüne dikkati çekerek, şu değerlendirmede bulundu:

"Onları daha da gururlandırmak istiyorum. İkiz kardeşim Kerim Alıcı ile 21 senedir hiç ayrılmadık, kopmadık. Başka takımlara gitsek bile kopacağımızı düşünmüyorum. Sahada da hep önlü arkalı oynadık. Onun da büyük yerlere geleceğine inanıyorum." 

Senin için hazırladığımız haberler