Fenerbahçe'nin yeni yıldızı iddialı!

25.07.2017 - 14:12 | Son Güncellenme: 25.07.2017 - 14:12

Fenerbahçe Doğuş'un yeni transferi Marko Guduric, transferi ve beklentileriyle ilgili blicsport.rs'e konuştu, işte röportajdan öne çıkanlar;

-Her şey çok iyi, beni çok güzel karşıladılar ve ekibin çoğuyla tanıştım. Sağlık kontrolünden geçip 3+1 yıllık sözleşme imzaladım.

-Obradovic otele geldi ve biraz konuştuk, kesinlikle Avrupa’nın en iyi koçu, belki de dünyanın en iyi koçu. Fenerbahçe’ye gitmemdeki en önemli etkenlerden biri kendisi, onun çağrısını reddedemezdim. Büyük bir kulüpte onunla çalışmak için sabırsızlanıyorum. Tüm baskılara karşı hazırlıklıyım, çünkü şampiyon bir takıma geldim ve rakiplerin amacı bizi geçmek olacak.

-Bogdan ile görüştüm ve onu tebrik edip; hazırlıklı ol, zor olacak, dedim. İyi arkadaşız, onu takdir ediyorum ve saygı duyuyorum. Ancak ben Fenerbahçe’ye kendi ismimi yaratmaya ve Marko Guduric olmaya devam etmek için geldim. Bogdan çok iyi bir oyuncu, onun bıraktığı yerden devam etmek güzel olacak.

-Fenerbahçe’nin taraftar sayısı çok fazla ve ateşli olduklarını biliyorum. Çok sayıda mesaj aldım ve onların bir parçası olduğum için gururluyum.

Basketdergisi

Senin için hazırladığımız haberler