Fenerbahçe'nin yıldızı için Roma iddiası! Transfer...

01.05.2024 - 12:41 | Son Güncellenme: 01.05.2024 - 13:05

Süper Lig'de son 4 haftaya girilirken, şampiyonluk yarışı içerisinde olan Fenerbahçe'nin yıldız ismine Serie A devi Roma'nın ilgisinin olduğu kaydedildi. Detaylar...

Fenerbahçe'nin yıldızı için Roma iddiası! Transfer...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İtalyan basınından La Gazetta dello Sports'ta yer alan habere göre; Serie A ekiplerinde Roma, kadrosunu Fenerbahçe'nin Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi ile güçlendirmek istiyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Batshuayi fırtınası

Fenerbahçe'de bu sezon ilk 11'de fazla forma şansı bulamayan Michy Batshuayi, buna karşılık attığı gollerle takımın en golcü isimleri arasına adını yazdırmayı başardı.

Bu sezon Sarı-Lacivertli formayla toplamda 40 maça çıkan Batshuayi, 15 kez de ilk 11'de forma şansı buldu. Belçikalı golcü, Süper Lig'de 2, Türkiye Kupası'nda 3 ve Avrupa'da 10 kez maça ilk 11'e başladı.

Michy Batshuayi, bu maçlarda 23 kez ağları havalandırmayı başararak, 24 gole ulaşan Edin Dzeko'nun ardından en golcü isim olmayı başardı. Belçikalı yıldız 3 de asist yapma başarısı gösterdi. 

Roma'nın listesine girdi

La Gazetta dello Sports'un haberinde Roma'nın, transfer listesindeki forvet adayları arasında Michy Batshuayi'nin olduğu kaydedildi. Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Batshuayi'nin, 1 yıllık opsiyonu bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler