Acun Ilıcalı'nın Takımı Hull City Fenerbahçe'den Mesut Özil'i Transfer Etmek İstiyor

Akın Ungan
08.04.2022 - 16:36 | Son Güncellenme: 08.04.2022 - 16:55

Acun Ilıcalı'nın takımı Championship ekiplerinden Hull City, Fenerbahçe'de kadro dışı kalan yıldız oyuncu Mesut Özil'i transfer etmek istiyor. İşte detaylar.

Acun Ilıcalı'nın Takımı Hull City Fenerbahçe'den Mesut Özil'i Transfer Etmek İstiyor

Ünlü TV yapımcısı Acun Ilıcalı, satın aldığı Championship ekiplerinden Hull City'e bir Fenerbahçeli daha kazandırmak istiyor. Acun Ilıcalı, son olarak Sarı-Lacivertliler'in yıldız oyuncusuna talip oldu.

Acun Ilıcalı Mesut Özil'i istiyor

AS'ın haberine göre Hull City, Fenerbahçe'de kadro dışı kalan yıldız oyuncu Mesut Özil ile ilgileniyor. Takımın sahibi Acun Ilıcalı'nın, Mesut'un takımdan ayrılma kararı alması ile harekete geçeceği kaydedildi.

Yakın arkadaşlar

Acun Ilıcalı ile Mesut Özil'in yakın arkadaş olduğu biliniyor. Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferinde de büyük rol oynayan Acun Ilıcalı, arkadaşının Sarı-Lacivertliler'den ayrılması durumunda takımına davet edecek.

Transferle ilgili konuştu

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kulübün transfer bütçesi hakkında konuşmuştu. Acun, "İyi transferler yapmak zorundayız ve bütçeyle ilgili problemimiz yok. Ancak büyük para harcayacağımız şey golcü transferi olacak" demişti.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı'dan transfer atağı: En az 8 oyuncu!
Habere Git

Hull City'nin ligdeki durumu

Championship'te bu sezon kötü bir dönemden geçen Hull City, geride kalan 40 haftada 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 21 mağlubiyet aldı. 41 puan toplayan ekip, 24 takımlı Championship'te 20. sırada bulundu.

Kadro dışı kaldı

Fenerbahçe'nin bu sezon en golcü oyuncusu durumunda olan Mesut Özil, İsmail Kartal ve ekibi ile yaşadığı tartışmadan dolayı kadro dışı kaldı. Sarı-Lacivertli yönetimin, teknik direktörden gelen rapor doğrultusunda aldığı bu karar gündem olmuş, Mesut Özil'in geleceği ise belirsizleşmişti.

Senin için hazırladığımız haberler