Fenerbahçe'nin yıldızından Kevin Durant'e NBA cevabı

Cem Ergün
21.07.2024 - 18:10 | Son Güncellenme: 21.07.2024 - 18:22

Amerika Milli Takımı ile 2024 Paris Olimpiyat Oyunları öncesi kampta yer alan Fenerbahçe Beko'nun yıldızı Nigel Hayes-Davis, Kevin Durant'e cevap verdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin yıldızından Kevin Durant'e NBA cevabı

NBA efsanesi Kevin Durant, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Beko'nun Amerikalı yıldızı Nigel Hayes-Davis için övgü dolu açıklamalarda bulundu. Davis'ten bu övgülere yanıt geldi.

"Umarım yakında NBA'e gelir"

Fenerbahçe Beko'nun yıldız oyuncusu Nigel Hayes-Davis hakkında konuşan Kevin Durant, ''NBA’de oynayacak yeteneği var. Şu ana kadar bunu gösterdi, kolejde oynarken bunu gösterdi, EuroLeague’de bunu gösterdi. Umarım ligde şans bulur. Fakat o ne olursa olsun basketbol oynamaktan keyif alıyor. Sonuna kadar oynamaya ve çalışmaya devam edecek. Umarım yakında NBA’e gelir.'' dedi.

"Oynayacak yeteneğim olduğuna inanıyorum"

Nigel Hayes-Davis'in Durant'e yanıtı ise şu oldu: "Ben de Durant’in söylediği gibi NBA’de oynayacak yeteneğim olduğuna inanıyorum, diğer insanlar da inanıyor. Fakat insanların fikirlerine değer verdiği birinden bunu duymak büyük ve önemli bir şey."

"Tarihin en iyi oyuncularından biriyle, pek çok kişinin Rushmore Dağı’nın yakınlarına koyduğu biriyle bir arada olmak çok güzel. Anthony Edwards, onun için tarihin en iyisinin KD olduğunu söylüyor. Bu tartışmaların içinde yer alabilen, saygı gören bir oyuncudan bu cümleleri duymak gerçekten çok güzel.”

Senin için hazırladığımız haberler