Arda Güler, Slavia Prag Maçında Beğeni Topladı

Akın Ungan
25.02.2022 - 00:56 | Son Güncellenme: 25.02.2022 - 01:55

UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında Slavia Prag ile karşılaşan Fenerbahçe 3-2 mağlup oldu. Sarı-Lacivertlilerde sadece Arda Güler'in performansı dikkat çekti.

Arda Güler, Slavia Prag Maçında Beğeni Topladı

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ilk maçı evinde 3-2 kaybeden Fenerbahçe, rövanş için Prag'ta sahaya çıktı. İkinci maçta da 3-2 mağlup olan Sarı-Lacivertliler Avrupa macerasına veda ederken, sadece genç oyuncusu Arda Güler'in performansından memnun kaldı.

Maç esnasında yeni yaşına girdi

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, karşılaşmanın 57. dakikasında Pelkas'ın yerine oyuna girdi. Gösterdiği performans ile takımı hareketlendiren yıldız adayı, futboluyla beğeni topladı. Arda, oyuna girdiği dakikalarda 16 yaşındaydı. Genç oyuncu mücadele esnasında saatin 12'yi geçmesi ile yeni yaşına girdi. Takvimler 25 Şubat'ı gösterirken Arda, 17. yaş gününü yaşadı.

Golde şov yaptı

Fenerbahçe'de çizdiği grafik ile büyük umutlar yeşerten genç oyuncu Arda Güler, oyuna girdiği dakikadan itibaren takımın hücum yapısında kazandırdığı hareketliliğin yanında, 2. goldeki etkisiyle de dikkat çekti.

Arda, 90. dakikada Salvia Prag ceza alanına çalımlarla girerken, iki kişinin arasından şık şekilde sıyrılması ile önünü boşalttı. Sol çaprazdan Prag kalesini yoklayan futbolcu, kaleciyi geçemedi. Fakat dönen top Berisha'nın önünde kaldı ve golcü oyuncu, topu ağlarla buluşturmayı başardı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Avrupa'yı da 'Prag'tı!
Habere Git

Sosyal medyada gündem oldu

Oyuna sonradan giren Arda Güler, oynadığı futbol ile Fenerbahçe taraftarının gönlünde taht kurdu. Taraftarlardan kendisine olumlu mesajlar yağan genç Arda, özellikle 2. goldeki hareketleri ile sosyal medyada gündem oldu.

Hatay karşısında mest etmişti

Arda Güler, Sarı-Lacivertli takımın Süper Lig'de son oynadığı Hatayspor maçında ilk 11'de başlayarak, gösterdiği olumlu performans ile adeta mest etmişti. Kadıköy tribünlerinden tam destek gören genç yetenek, şık çalımları ve oyun zekası ile gelecek için umut verdi.

Senin için hazırladığımız haberler