Fenerbahçe'ye 19'luk sol bek! Resmi açıklama geldi

Orhan Gülek
05.08.2021 - 12:17 | Son Güncellenme: 05.08.2021 - 13:15

Son dakika transfer haberleri.. Fenerbahçe, 19 yaşındaki sol bek Çağatay Kurukalıp'ı kadrosuna kattığını duyurdu.

Fenerbahçe'ye 19'luk sol bek! Resmi açıklama geldi

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de Caner Erkin ve Sinan Gümüş'ün kadro dışı bırakılması sonrası son dakika gelişmeleri art arda yaşanmaya devam ediyor. Son olarak sarı lacivertliler Kasımpaşa'nın 19 yaşındaki sol bek oyuncusu Çağtay Kurukalıp ile resmi sözleşme imzaladığı açıkladı.

Fenerbahçe, bonservissiz olarak renklerine kattı

Kasımpaşa alt yapısından yetişen genç sol bekin sözleşmesi bu sezon sona ermişti. Oyuncuyu bedelsiz olarak kadrosuna katan Fenerbahçe, yerli rotasyonu içerisinde Çağtay Kurukalıp ile devam etmek istiyor.

Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada "Fenerbahçemiz, 19 yaşındaki sol bek oyuncusu Çağtay Kurukalıp’ı bonservissiz olarak renklerine kattı.
 
Kulübümüzün 3 sezonluk sözleşme imzaladığı Çağtay Kurukalıp’a çubuklu formamızla başarılar ve şampiyonluklar diliyoruz. Fenerbahçe’ye hoş geldin Çağtay" ifadeleri kullanıldı.

Süper Lig'de henüz hiç maça çıkmayan genç oyuncu Çağtay Kurukalıp, Türkiye Kupası, U21 ve U19 takımlarında forma giydi.

Çağtay Kurukalıp, Fenerbahçe ile ilk antrenmanında

Öte yandan resmi sözleşme imzalaması sonrası Çağtay Kurukalıp, Fenerbahçe ile ilk idmanına çıktı. Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleşen antrenmanda oyuncular ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmasıyla başladıkları idmanı dar alanda gerçekleştirilen pas çalışmasıyla sürdürdü ve yine dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamladı. Ayrıca Serdar Aziz ve Jose Sosa, takımdan ayrı bireysel çalışmalar eşliğinde antrenmanı tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler