Fenerbahçe'ye 20'lik Brezilyalı forvet! Vitor Pereira onay verdi

Orhan Gülek
11.08.2021 - 15:06 | Son Güncellenme: 11.08.2021 - 16:46

Fenerbahçe'de golcü transferi için çalışmalarına hız verirken gündeme Flamengo forması giyen Brezilyalı forvet Rodrigo Muniz geldi. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'ye 20'lik Brezilyalı forvet! Vitor Pereira onay verdi

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezonda şampiyonluktan başka bir ihtimali düşünmeyen Fenerbahçe, transfer harekatını sürdürüyor. Kadrosuna bir golcü takviyesi yapmak isteyen sarı-lacivertliler aradığı ismi Brezilya'da buldu.

Sörloth'dan vazgeçildi, rota Brezilya'ya döndü

Son olarak Trabzonspor'un eski golcüsü Alexander Sörloth'u gündemine alan sarı-lacivertliler, Alman ekibinin Sörloth'u kiralamaya sıcak bakmaması nedeniyle alternatif isimler için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Bu doğrultuda Fenerbahçe'nin Brezilya Serie A ekibi Flamengo'da forma giyen 20 yaşındaki forvet Rodrigo Muniz'le ilgilendiği iddia edildi.

A Spor'un habere göre; güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olan Brezilyalı genç yeteneği özellikle teknik direktör Vitor Pereira'nın çok istediği bildirildi.

Rodrigo Muniz'in performansı

4 Ağustos 2001 tarihinde Brezilya'da dünyaya gelen Rodrigo Muniz, Brezilya'nın köklü kulübü Flamengo'da forma giyiyor. Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan genç golcü, 2020-2021 sezonunda 20 maçta forma giyip 5 gol, 1 asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler