Fenerbahçe'nin İlgilendiği Panathinaikos Pivotu Georgios Papagiannis'ten İyi Haber

Burak Alaca
26.03.2023 - 21:07 | Son Güncellenme: 26.03.2023 - 21:48

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'un ilgilendiği iddia edilen Panathinaikos'un Yunan pivotu Georgios Papagiannis menajerlik şirketini değiştirdi.

Fenerbahçe'nin İlgilendiği Panathinaikos Pivotu Georgios Papagiannis'ten İyi Haber

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko önümüzdeki sezon için kadro çalışmalarına başladı. Fenerbahçe'nin ilgilendiği iddia edilen isimlerden olan Panathinaikos'un 2.20'lik dev pivotu Gergios Papagiannis menajerlik şirketini değiştirdi.

Tanıdık şirketle anlaştı

25 yaşındaki Yunan dev Yunan menşeili uluslararası menajerlik şirketi Network Sports ile anlaştı. Fenerbahçe Beko'dan koç Dimitris Itoudis, Nigel Hayes-Davis, Tonye Jekiri ve Tarık Biberovic'te aynı şirket ile anlaşma altında bulunuyor.

Itoudis'in öğrencisi

Sports Digitale'den Anıl Uysal, Fenerbahçe'nin uzun rotasyonu için Dimitris Itoudis'in Yunanistan Milli Takımı'ndan öğrencisi olan Georgios Papagiannis ile ilgilendiğini belirtmişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yıldız oyuncuyla devam etmek istiyor!
Habere Git

Yüksek yüzde ile şut atıyor

Bu sezon Panathinaikos forması ile 29 EuroLeague maçına çıkan Papagiannis, 8.1 sayı, 5.5 ribaunt ortalamaları tutturdu. 2.20 uzunun istatistikleri arasında en dikkat çeken ayrıntı ise %43.8 ile üçlük atması oldu.

NBA'e lotarya'dan girdi

2016 NBA Draft'ına katılan Papagiannis, Phoenix Suns tarafından ilk tur 13. sıradan seçilip Sacramento Kings'e takaslandı. İki sezon Kings sonrasında ise bir maçta da Portland Trailblazers forması giyen pivot NBA'de 39 maça çıkarken ortalama 12.2 dakika süre aldı ve 4.1 sayı, 3.2 ribaunt ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler