Fenerbahçe Beko Baskonia'dan Darius Thompson'u Transfer Etmek İstiyor

Burak Alaca
08.06.2023 - 15:19 | Son Güncellenme: 08.06.2023 - 15:58

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Cazoo Baskonia forması giyen 28 yaşındaki Amerikalı oyun kurucu Darius Thompson'ın transferini bitirmek için çalışıyor.

Fenerbahçe Beko Baskonia'dan Darius Thompson'u Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko, oyun kurucu pozisyonu için Avrupa devlerinin peşinden koştuğu bir ismin transferini bitirmek için çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Baskonia'lı yıldız için görüşmeler olumlu

Sport Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe Beko, Cazoo Baskonia forması giyen Darius Thompson'un transferi için görüşmelere başladı. Amerikalı oyuncu ile temaslar olumlu ilerilyor.

İşte Darius Thompson'un bonservisi

Fenerbahçe'nin ilgilendiği 1.93'lük guard geçtiğimiz yıl Rus ekibi Lokomotif Kuban'dan ayrılarak Cazoo Baskonia ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Oyuncunun sözleşmesinde 550 bin Euro'luk bir buy-out (çıkış opsiyonu) bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Kanarya aranan kanı Telekom'da buldu
Habere Git

İtalyan pasaportu alıyor

Daha önce İtalya Lega Basket Serie A'da 2019-2021 arası New Basket Brindisi forması giyen Darius Thompson'un bu yaz İtalyan pasaportu alması bekleniyor. Bununla beraber yıldız oyuncunun ismi güçlü bir şekilde italyan ekipleri ile anılıyor.

Bologna ve Milano'da istiyor

SDNA'den George Zakkas'ın haberine göre EuroLeague'in İtalyan ekipleri Olimpia Milano ve Virtus Bologna'da Darius Thompson'ın transferi ile ciddi bir şekilde ilgileniyor.

İlk sezonunda asist kralı oldu

EuroLeague'deki çaylak sezonunda 28 maça çıkan Thompson; 12.6 sayı, 6.7 asist, 1.7 top çalma  ve 3.2 ribaund ortalamalarıyla etkileyici bir yıl geçirdi. Avrupa basketbolunun zirvesinde asist krallığı unvanını elde eden yıldız aynı zamanda sezonun en iyi 2. beşine seçildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe zorluklarla aldı, şimdi Ataman'ın kıskacında!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler