Fenerbahçe'ye 5 müjde birden

28.12.2020 - 15:46 | Son Güncellenme: 28.12.2020 - 16:19

Haftayı BAY geçen Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı. Antrenmana sakatlıkları nedeniyle uzun süredir ayrı kalan Samatta, Lemos, Tolga Ciğerci ve Valencia katıldı. Arjantinli yıldız Perotti ise antrenmanın ilk bölümünde yer aldı. Thiam ve Novak ise ağrıları nedeniyle idmanda yer almadı. Haberin detayları...

Fenerbahçe'ye 5 müjde birden

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de Başakşehir'i farklı mağlup ederek kötü gidişata son veren Fenerbahçe'de gözler 16. haftadaki Kasımpaşa maçına çevrildi. Fenerbahçe, 4 Ocak'ta  yapılacak karşılaşma için hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen idman; ısınma, kuvvet, dayanıklılık ve çabukluk çalışmalarıyla başlarken, dar alanda pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman çift kale maçla tamamlandı.

Sarı-lacivertlilerde uzun süredir sakat olan 4 oyuncu Samatta, Lemos, Tolga Ciğerci ve Valencia'nın antrenmanın tamamında yer aldı. Arjantinli Perotti ise idmanın ilk bölümünde takımla çalıştı.

Novak ve Thiam idmanda yok

Öte yandan hafif ağrıları bulunan Novak ile Thiam'ın ise tedbir amaçlı olarak antrenmanda yer almadığı belirtildi.

Lemos'un doğum günü kutlandı

Antrenmanın ardından Uruguaylı Lemos'un doğum günü kutlandı. Tebrikleri kabul eden 25 yaşındaki stoper, bu jestten dolayı da takım arkadaşlarına ve teknik heyete teşekkür etti.

Senin için hazırladığımız haberler