Fenerbahçe'ye acilen golcü aranıyor! Adaylar...

29.07.2017 - 08:23 | Son Güncellenme: 29.07.2017 - 08:23

Fenerbahçe'ye acilen golcü aranıyor! Adaylar...

Wilfried Bony

Fenerbahçe dışında tek talibi Swansea. Ancak Premier Lig ekibiyle yapılan görüşmede Bony, yerini garantilemek için Fernando Llorente’nin satılması şartını öne sürünce taraflar anlaşma sağlayamadı.
Bu durum Sarı-Lacivertliler’i avantajlı bir konuma getirdi. Kjaer’in Sevilla’ya transferi resmi olarak bittikten sonra teklif verme konusunda daha rahat olacak yönetim, Bony için İngiltere’ye çıkarma yapacak. Fildişi Sahilli oyuncu, Aykut Kocaman’ın listesinde ilk sırada yer alıyor.

Eto'o

Sarı-Lacivertliler, Kamerunlu’yu gizli bir operasyonla bitirmek isterken haberin duyulması sonrası siteden bir yalanlama yapmıştı.
Ancak bu yalanlama ertesi gün kaldırıldı! Aykut Kocaman, ligi tanıması ve ilerleyen yaşına rağmen üst düzey performansını sürdürmesi nedeniyle Eto’o’yu çok istiyor. Kocaman’ın düşüncesi, iyi bir forvet alınamaması halinde Eto’o ile en azından bu sezonu kurtarmak.

Gignac

Aykut Kocaman’ın bir diğer gözdesi... Tigres, Fransız forvetin bonservisini 7 milyon Euro (28.7 milyon TL) olarak belirledi. Gignac, 2018 Dünya Kupası öncesi daha fazla ön planda olmak için Avrupa’ya dönmeye kararlı.
Yönetim, önce oyuncu ile anlaşma sağlayıp daha sonra kulübü ile pazarlıklara daha güçlü bir şekilde oturmak istiyor. Tecrübeli forveti ikna etme konusunda en büyük yardım ise eski takım arkadaşı ve vatandaşı Valbuena’dan gelecek!

Mitrovic

Adı daha önce de Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılmıştı. Newcastle’ın kadroda düşünmediği Sırp futbolcu için Lyon’un da devrede olduğu öne sürülüyor.

Ancak Mitroviç’le ilgilenen takımlardan hiçbiri, İngiliz ekibinin belirlediği 16 milyon Pound’u (74 milyon TL) ödemeye yanaşmıyor. Sarı-Lacivertliler, Newcastle’ın kiralık olarak vermeyi kabul etmesi halinde Mitroviç için girişimde bulunacak.(Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler