Fenerbahçe'ye Alexander Djiku müjdesi! Osayi-Samuel...
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Alexander Djiku'nun Galatasaray derbisine yetişeceği belirtildi. Osayi-Samuel'in geri dönüşü ise Avrupa Ligi'ne planlanıyor.

Son 5 Haber

Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano, Erzurumspor maçında herkesi şaşırtacak

Melissa Vargas Avrupa Şampiyonası'na damga vurdu! Rekorları altüst etti

Antalyaspor ve Erokspor'da sıcak gelişme! Servet Çetin ve Osman Özköylü...

Asensio, Fenerbahçe - Roma maçında oynayacak mı? Belli oldu!

Galatasaray'ın Sporting Lizbon maçı kadrosu açıklandı! 4 eksik var
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi yaklaşırken sakat oyuncuların durumu merak konusu olmaya devam ediyor.
Djiku, Galatasaray derbisinde yerini alabilecek
Sözcü'de yer alan habere göre; tedavisine milli takım arasında da devam eden Djiku, Kasımpaşa maçına yetişmiyor. Sahada bireysel olarak çalışmalarını sürdüren tecrübeli oyuncu buna karşın Galatasaray derbisinde yerini alabilecek.
Osayi-Samuel derbiyi kaçıracak
Derbiyi kaçıracak Osayi-Samuel'in geri dönüşü olarak ise Avrupa Ligi’ndeki Union SG maçı hedefleniyor.
Çağlar ve İsmail iyi durumda
A Milli Takım’da hastalanan Çağlar Söyüncü ile İzlanda maçında darbe alan İsmail’in ise durumlarının iyi olduğu ve Kasımpaşa maçında forma giyebilecekleri öğrenildi.
Fenerbahçe, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürdü
Öte yandan Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında 15 Eylül Pazar günü Kasımpaşa'ya konuk olacak Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda milli takımlarda bulunan oyuncuların yer almadığı belirtildi.
Salonda core ve dayanıklılık çalışmalarıyla başlayan idmanın, ısınma, koordinasyon ve pasla devam ettiği, dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandığı aktarıldı.
Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.
Kostic ilk idmanına çıktı
Fenerbahçe'nin yeni transferi Filip Kostic, takımıyla ilk idmanını gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli oyuncu, antrenmanda bireysel çalışma yaptı.