Fenerbahçe'de Altay Bayındır ve Arda Güler, Sakatlığı Atlattı

Ali Bozkurt
21.12.2022 - 19:25 | Son Güncellenme: 21.12.2022 - 19:52

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin genç yıldız adayı Arda Güler ile kalecisi Altay Bayındır, sakatlıklarını atlattılar. İşte sahaya dönecekleri maç ve detaylar...

Fenerbahçe'de Altay Bayındır ve Arda Güler, Sakatlığı Atlattı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin genç oyuncu Arda Güler, milil takım kampından geldikten sonra sakatlık yaşaması ve belinde ağrılar hisseden kalecisi Altay Bayındır'dan müjdeli haber geldi. İki isimin sakatlıklarını atlattığı ifade edildi. Detaylar...

Arda Güler, sakatlığını atlattı

Fenrbahçe'nin 17 yaşındaki yıldız adayı Arda Güler, ilk kez Türkiye A Milli Futbol Takımı'na davet edilmişti. Diyarbakır ve Gaziantep'te oynanan hazırlık maçlarına davet edilen genç oyuncu Gaziantep'te Çeyka ile karşı karşıya gelen Türkiye ile ilk kez sahaya çıkmıştı. Güler, milli takım kampından ayrıldıktan sonra sakatlık yaşadı. Tedavisi tamamlanan Arda Güler, takımla antrenmanlara çıkmaya başladı.

Altay Bayındır geri döndü

Fenerbahçe'de Dünya Kupası arası sonrası belinde yaşadığı ağrılar sonrası tedavi altına alınan kaleci Altay Bayındır'dan müjdeli haber geldi. Genç kaleci, sakatlığı atlattığı ve takımla birlikte çalışmalara başladığı ifade edildi.

Sakatlıkları süren isim 2'e düştü

2022 Dünya Kupası arasında oynanan hazırlık maçında sakatlanan Joao Pedro'nun teaavisi devam ederken sol bek oyuncusu Alioski'nin tedavisinde sona gelindi. Mekadon oyuncunun önümüzdeki hafta takıma dönmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Tudor, Fenerbahçe'nin yıldızını istedi!
Habere Git

Rakip Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında cumartesi günü Trabzonspor’a konuk olacak. Karşılaşma 24 Aralık Cumartesi günü 19.00'da başlayacak. Zorlu karşılaşmanın yayını ise beIN Sports olacak.

Taraftar olmayacak

Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan zorlu karşılaşmaya konuk ekip taraftarının taraftarları alınmayacak.  İl veya İlçe Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı karar sonrası Fenerbahçe taraftarı, Trabzonspor deplasmanında yer almayacak.

İlgini Çekebilir
İşte Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi!
Habere Git

4 gole katkı sağladı

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldız adayı Arda Güler, bu sezon Sarı-Lacivertlilerle 13 karşılaşmada görev aldı. Arda Güler, Süper Lig'de 5 karşılaşmada görev alırken bu maçlarda 2 gol atma başarısı gösterdi. Avrupa Ligi'nde ise 4 karşılaşmada 1 gol ve 1 asist yapan genç oyuncu Avrupa Elemelerinde 3 karşılaşmada oynadı. Elemelerde gol ve asist katkısı sağlayamayan Arda Güler, Şampiyonlar Ligi elemelerinde ise 1 karşılaşmada görev aldı.

Sene sonu sözleşmesi sona erecek

Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki kalecisi Altay Bayındır'ın sözleşmesi sene sonunda sona erecek. Sarı-Lacivertlilerin görüşmeler yaptığı genç kaleci Ocak ayında istediği kulüple görüşme yaparak sözleşme imzalama hakkına sahip olacak. Bayındır, 2019 yılında Ankaragücü'nden 1.5 milyon Euro bedelle Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler