Fenerbahçe'ye alternatif golcü Miha Zajc! Üst üste 3. maç...

14.11.2021 - 18:18 | Son Güncellenme: 14.11.2021 - 19:04

Fenerbahçe'nin son Kayserispor maçında ağları havalandıran Miha Zajc, Slovenya Milli Takımı ile Slovakya'dan sonra Güney Kıbrıs'ı da boş geçmedi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye alternatif golcü Miha Zajc! Üst üste 3. maç...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Miha Zajc gollerine devam ediyor. Sloven futbolcu, ülkesinimn Güney Kıbrıs ile oynadığı Dünya Kupası Eleme maçında takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. Kendi evinde kilidi Zajc ile açan Slovenler, sahadan 2-1 üstün ayrıldı. 

Slovenya'nın son 2 maçında da golü var 

Sarı-lacivertli futbolcu, Slovenya'nın hafta içi Slovakya ile oynadığı karşılaşmada da yine takımını 1-0 öne taşıyan golü kaydetti. 27 yaşındaki futbolcu 2-2 biten o mücadelede ülkesinin aldığı 1 puana önemli katkıda bulunmuştu.  

Zajc'ın gol serisi 3 karşılaşmaya çıktı 

Miha Zajc milli aradan önce son maç olan Fenerbahçe-Kayserispor maçında da golcülüğünü konuşturdu. Sarı-lacivertli takım 2-0 yenikken sahneye çıkan yetenekli orta saha, 85. dakikada attığı klas golle geri dönüşü başlattı ve 2-2 biten mücadelede 1 puanın mimarı oldu.

Pereira'nın gelişi ona yaradı 

Vitor Pereira göreve geldikten sonra daha iyi bir grafik sergileyen Sloven futbolcu bu sezon Fenerbahçe'nin formda isimleri arasında yer alıyor. Daha önce bir türlü bekleneni veremeyen ve geçtiğimiz sezon Genoa'ya kiralanan Zajc'ın, sarı-lacivertli takımla çıktığı 8 maçta 2 golü bulunuyor. 

Fenerbahçe'nin gol yollarında alternatif

Portekizli çalıştırıcının sık sık görev verdiği oyunculardan biri olan Zajc, son dönemde dikkat çeken golcülük vasfıyla Fenerbahçe'ye daha çok katkıda bulunabileceğinin sinyallerini verdi. Sloven futbolcu özellikle forvette yükü çeken Enner Valencia'nın yokluğunda sarı-lacivertli ekibin sürpriz gol silahı olmaya da aday görünüyor. 

Senin için hazırladığımız haberler