Fenerbahçe'ye Avrupa şampiyonu forvet geliyor! Bonservis bedeli yok

Akın Ungan
28.06.2024 - 13:01 | Son Güncellenme: 28.06.2024 - 13:16

Fenerbahçe transferde atağa kalktı. Sarı-Lacivertliler Olympiakos ile Avrupa Konferans Ligi Şampiyonluğu yaşayan Ayoub El Kaabi’yi renklerine bağlamak üzere.

Fenerbahçe'ye Avrupa şampiyonu forvet geliyor! Bonservis bedeli yok

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon çalışmalarına başlayan ve önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek isteyen Fenerbahçe transferde vites artırmaya hazırlanıyor. Faslı yıldız Youssef En-Nesyri ile adı anılan Sarı-Lacivertliler’in bugün bir başka Faslı yıldız ile daha ilgilendiği ortaya çıktı.

Ayoub El Kaabi Fenerbahçe'nin radarında

Faslı gazeteciler Hanif Ben Berkane ve Santi Aoua’nın haberine göre Fenerbahçe, Olympiakos ile Avrupa Konferans Ligi şampiyonluğu yaşayan Ayoub El Kaabi’yi transfer etmek istiyor.

Yunanistan’dan ayrılacak

Haberde yer alan detaya göre 31 yaşındaki futbolcu kendisiyle sözleşme uzatmak isteyen Atina kulübüne "Hayır" cevabı vererek Yunanistan’dan ayılmak istediğini belirtti.

İlgini Çekebilir
Morata'nın menajerinden transfer açıklaması! Fenerbahçe...
Habere Git

Transfer an meselesi

Faslı futbolcuya cazip bir teklif yapan Kanarya’nın, oyuncu ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayabileceği kaydedildi.

Eski Hataysporlu

Ayoub El Kaabi ülkemizde daha önce Hatayspor formasını giymiş ve Akdeniz ekibi ile çıktığı 55 maçta 26 gol atmayı başarmıştı.

Olympiakos performansı

Kırmızı-Beyazlı Atina ekibi ile 50 maça çıkan golcü forvet çıktığı maçlarda 34 gol atarken 3 de asist yaptı. Avrupa Konferans Ligi’nde 11 gol atarak takımını şampiyonluğa taşıyan El Kaabi sadece Fenerbahçe’ye karşı gol atamadı.

İlgini Çekebilir
Ali Koç: "Kimse bizim önümüze geçemez"
Habere Git

Bonservis bedeli yok

Transferin gerçekleşmesi halinde Sarı-Lacivertli kulüp bonservisi elinde bulunan golcü için herhangi bir transfer bedeli ödemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler