EuroLeague'deki Temsilcimiz Fenerbahçe'den Kısa Rotasyonuna Balkan Hamlesi

Burak Alaca
06.06.2023 - 16:46 | Son Güncellenme: 06.06.2023 - 17:24

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun Valencia'dan ayrılan Nenad Dimitrijevic'e bir teklif götürdüğü iddia edildi. Kuzey Makedonyalı oyuncu ile 3 ekip daha ilgileniyor.

EuroLeague'deki Temsilcimiz Fenerbahçe'den Kısa Rotasyonuna Balkan Hamlesi

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de iyi bir sezon geçiren ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe Beko kısa rotasyonuna takviye yaomak için harekete geçti. Sarı-Lacivertliler'in hedefinde Balkan bir oyuncu var.

Teklif verenler arasında Fenerbahçe'de var

İtalyan gazeteci Luca D'Alessandro'nun haberine göre; Fenerbahçe Beko, Bayern Münih, Partizan KK ve Cazoo Baskonia, Valencia ile yollarını ayıran 25 yaşındaki Makedon guard Nenad Dimitrijevic'e teklif götürdü.

Sezonu Rusya'da geçirdi

25 yaşındaki guard sezonu Rusya Ligi VTB ekibi Unics Kazan'da geçirdi. Dimitrijevic, Unics forması ile VTB'de; 11.4 sayı, 2.1 ribaund, 5.7 asist ortalamaları ile yıldızlaştı. 

İlgini Çekebilir
TV3 Grubu ve LRT, Saran Media Group iş birliğiyle EuroLeague yayın haklarını genişletiyor
Habere Git

Unics Kazan'ı şampiyonluğa taşıdı

Unics Kazan'ın Lokomotif Kuban'ı 4-1 ile geçerek şampiyonluğa uzandığı final serisine Nenad Dimitrijevic damga vurdu. 5 maçta 34 sayı atan yıldız serinin genelinde de takımında başı çeken isim oldu ve VTB play-off'larının MVP'si seçildi.

EuroLeague deneyimi yok

25 yaşındaki Nenad Dimitrijevic kariyerinde daha önce İspanyol ekipleri Joventut Badalona, Valencia ve Rusya'dan Unics Kazan'ın formasını giyerken EuroLeague sahnesinde hiç boy gösteremedi. İspanyol ekipleri ile EuroCup'ta 41 maça çıkan guard 10.7 sayı, 3.7 asist ortalaması tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler