Fenerbahçe'ye derbi göndermesi yapan Ergin Ataman'a, Beşiktaşlı oğlundan olay karşılık

25.09.2024 - 12:29 | Son Güncellenme: 25.09.2024 - 12:41

Panathinaikos Baş Antrenörü Ergin Ataman'ın Fenerbahçe'ye yaptığı derbi göndermesine Beşiktaşlı olan oğlu Sarp Ataman'dan olay yanıt geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye derbi göndermesi yapan Ergin Ataman'a, Beşiktaşlı oğlundan olay karşılık

Kadrosunu bu sezon milli basketbolcular Cedi Osman ve Ömer Faruk Yurtseven'i transfer ederek güçlendiren Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Yunan ekibi Panathinaikos, hazırlık maçında Galatasaray'ı 85-56 mağlup etti.

Anadolu Efes ve Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemlerde Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşmalarda sarı lacivertli taraftarlarla gerginlik yaşayan Panathinaikos Baş Antrenörü Ergin Ataman, hazırlık maçının ardından Galatasaray taraftarını selamlarken sarı kırmızılıların Fenerbahçe'yi mağlup ettiği derbi maçın skoruna gönderme yaparak eliyle 3-1 işareti yaptı.

Hareketi gündem oldu, Fenerbahçe'den yanıt geldi

Ergin Ataman'ın bu işareti sosyal medyada gündem olurken Fenerbahçe Kulübü'nden de tecrübeli çalıştırıcıya yanıt geldi. Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan yaptığı açıklamada Ataman için, "Milli takım hocası kimliğine yakışmayan, ismini bile anmak istemediğim o şahsın hareketiyle ilgili bölücü, ayrıştırıcı, aşağılık hareketiyle ilgili kendi aramızda istişareleri yaptık. İlgililer ile görüştük. Konu hakkında camiamızın içi rahat olsun. İlgili aksiyonları alacağız, ilgili duyuruları çok kısa süre içerisinde yapacağız" ifadelerini kullandı.

Ergin Ataman'ın hareketine oğlu Sarp'tan Beşiktaş karşılığı

Öte yandan Ataman'ın Fenerbahçe göndermesine bir yanıt da oğlu Sarp Ataman'dan geldi. Beşiktaşlı olduğu bilinen Sarp Ataman, sosyal medya hesabından babası Ergin Ataman'ın videosunu paylaşarak, Beşiktaş'ın sezon öncesi Süper Kupa maçında Galatasaray'ı 5-0 yendiğini hatırlatmak amacıyla 5 parmak emojisi koyarak 5-0 yazdı.

Sarp Ataman'ın bu paylaşımına Beşiktaşlı taraftarlardan beğeni yağdı.

Senin için hazırladığımız haberler