Fenerbahçe'ye Beşiktaş Derbisi Öncesi Valencia King Ve Oosterwolde'den Sakatlık Şoku

Burak Alaca
20.03.2023 - 16:21 | Son Güncellenme: 20.03.2023 - 16:50

Fenerbahçe'ye nisan ayının başında oynanancak Beşiktaş derbisi öncesi Enner Valencia, Joshua King ve Jayden Oosterwolde'den sakatlık haberi geldi.

Fenerbahçe'ye Beşiktaş Derbisi Öncesi Valencia King Ve Oosterwolde'den Sakatlık Şoku

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'ye nisan ayının başında Beşiktaş ile oynanacak erteleme maçı öncesi yıldız oyuncularından kötü haber geldi. Takımın yıldızları Enner Valencia, Joshua King ve Jayden Oosterwolde sakatlıkları nedeniyle derbi maçını kaçıracak.

Valencia ve Oosterwolde 1 ay yok

Sabah gazetesinin payaştığı bilgiye göre Enner Valnecia ve Jayden Oosterwolde en az 4-5 hafta sahalardan uzak kalacak. Joshua King ise derbinin ardından oynanacak Fatih Karagümrük maçına yetişecek.

Kulüpten resmi açıklama geldi

Fenerbahçe Spor Kulübü resmi sitesinden yaptığı açıklamada, Joshua King'in Hamstring kasında bir yaralanma olduğu, Jayden Oosterwalde'nin ise Aşil tendinopatisi yaşadığını belirtti.

İlgini Çekebilir
Enner Valencia'dan rekor
Habere Git

Valencia yeniden değerlendirilecek

Kulüpten yapılan açıklamada diz travmasına bağlı iç menisküs yaralanması yaşayan Enner Valencia'nın durmunun önümüzdeki günlerde tekrar değerlendirileceği paylaşıldı. Futbolcuların tedavisine başlandığı ve detaylı kontroller sonrası ayrıntılı bilginin kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.

Ekvadorlu golcü tarih yazıyor

Fenerbahçe'nin 33 yaşındaki Ekvadorlu golcüsü Enner Valencia, Süper Lig'de bu sezon çıktığı 21 maçta yaptığı 25 gol, 4 asist ile takımı şampiyonluk yarışında sırtlayan isim oldu. Deneyimli golcünün bu sezon tüm kulvarlarda toplam 29 golü bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den 3 futbolcusuyla ilgili sakatlık açıklaması
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler