AC Milan, Eljif Elmas'a talip oldu! Fenerbahçe de kazanacak

İsa Kethüda
04.06.2022 - 12:59 | Son Güncellenme: 06.06.2022 - 11:47

Serie A ekibi Napoli'de forma giyen Eljif Elmas'a dünya devi talip olurken, transferin gerçekleşmesi durumunda Fenerbahçe'nin de kasası dolacak. İşte detaylar...

AC Milan, Eljif Elmas'a talip oldu! Fenerbahçe de kazanacak

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AC Milan, Napoli'de forma giyen yıldız oyuncu Eljif Elmas ile ilgileniyor.

Milan, Eljif Elmas'ı istiyor

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Milan, uzun bir süredir Kuzey Makedonyalı oyuncuyu yakından takip ediyor. Haberde, gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi ve ligde başarılı olmak için güçlü bir kadro kurmak isteyen Milan'da önceliğin Eljif Elmas olduğu öğrenildi.

 

Fenerbahçe de pay alacak

Eljif Elmas, 2019 yılında 16.2 milyon Euro bonservis bedeli ile Napoli'ye transfer olmuştu. Fenerbahçe'nin Napoli ile yaptığı anlaşmada sonraki transferden payı bulunuyor. Lâkin bu ücret, üst sınırıyla belirlenen bir yüzdeden hesaplanmıyor. Fenerbahçe'nin Napoli tarafından elde edilecek transfer bedeline göre, 1.5 milyon Euro bonus alma ihtimali bulunuyor.

Napoli başkanından açıklama

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, daha önce oyuncular için gelecek tekiflerin ciddi olmaması durumunda dikkate almayacaklarını, gerekirse de oyuncuları satmayacaklarını açıklamıştı. 

Eljif Elmas'ın bu sezonki performansı

Gancel piyasa değeri 24 milyon Euro olan 22 yaşındaki futbolcu bu sezon Napoli formasıyla 46 maçta sahaya çıkarken 7 gol ve 6 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin borcu TL olarak arttı, Euro olarak azaldı!
Habere Git

Sözleşmesi 2025 yılına kadar

22 yaşındaki orta saha oyuncusunun kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler