Fenerbahçe'ye Ferdi Kadıoğlu için dev teklif! Fiyat yükselttiler...

28.07.2024 - 08:32 | Son Güncellenme: 28.07.2024 - 08:36

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe forması giyen milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu için, İngiltere'den dev teklif teklif geldi. İşte detaylar.

Fenerbahçe'ye Ferdi Kadıoğlu için dev teklif! Fiyat yükselttiler...

AJANSSPOR-HABER

Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla müthiş performans ortaya koyan ve bu performansını EURO 2024'te de devam ettiren Ferdi Kadıoğlu için transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Başarılı futbolcu için Premier Lig'den gelen teklif ortaya çıktı. İşte detaylar...

Brighton, Ferdi Kadıoğlu’nu istiyor

Fanatik'te yer alan habere göre transfer döneminin gözde ismi haline gelen Ferdi Kadıoğlu’na talip olan Brighton’ın Fenerbahçe’nin kapısını rekor bir teklifle çaldığı duyulmuştu.

27 milyon Euro’luk teklif kabul edilmedi

27 milyon Euro’luk bu teklif kabul edilmemişti. Yönetimin her fırsatta Ferdi’yi satmayacağını duyurması oyuncunun taliplerinden yeni ve daha yüksek rakamların masaya konmasına neden oluyor.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı, Ferdi Kadıoğlu'na gelen teklifi açıkladı
Habere Git

Brighton'dan dev teklif

Son olarak Ada ekibi Brighton, Ferdi Kadıoğlu için rakamı yeniledi ve 33 milyon Euro ile pazarlığa oturdu.

Mourinho kalmasını istiyor

Sarı-Lacivertliler’in düşüncesi aynı. Portekizli teknik direktör Jose Mourinho’nun kesin raporu Ferdi’nin kalması yönünde.

2023-2024 sezonu performansı

Ferdi Kadıoğlu, geride bıraktığımız sezon Fenerbahçe formasıyla 51 maça çıktı. Milli futbolcu bu karşılaşmalarda 4.324 dakika süre alırken 3 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Emirhan Topçu gelişmesi! Teklif kabul edilmedi...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler