Fenerbahçe, Hamburg'dan Bilal Yalçınkaya'yı İstiyor | Transfer Haberleri

Orhan Gülek
27.03.2023 - 13:16 | Son Güncellenme: 27.03.2023 - 13:52

Süper Lig devi Fenerbahçe, Almanya'da Hamburg altyapısında forma giyen genç gurbetçi Bilal Yalçınkaya'yı transfer gündemine aldı. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe, Hamburg'dan Bilal Yalçınkaya'yı İstiyor | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, transfer çalışmalarına da ara vermiyor. Dünyanın dört bir yanından yetenekli gençleri bünyesine katan Fenerbahçe'nin listesine giren son isim Bilal Yalçınkaya oldu.

Transfer görüşmeleri yakında

Fotomaç'ın haberine göre Hamburg altyapısında forma giyen 2006 doğumlu genç yıldız Bilal Yalçınkaya için kulübüyle görüşmeler kısa süre içinde başlayacak.

Fenerbahçe'ye geleceğin kadrosu

Arda Güler, Bora Aydınlık, İsak Vural, Jin Ho Jo gibi oyunculara 16 yaşındaki futbolcuyu da eklemeyi hedefliyor.

Bilal'i Bayern Münih ile Borussia Dortmund da istiyor

Alman Milli Takımı'nda altyapı kategorilerinde forma giyen Bilal'i, Bundesliga devleri Bayern Münih ve Borussia Dortmund da yakından takip ediyor.

Bilal Yalçınkaya'nın kariyeri

Bilal Yalçınkaya, 10 numara pozisyonunda oynuyor. Genç oyuncu, iki ayağını da etkili kullanıyor. Hamburg altyapısındaki 6. sezonunu geçiren genç orta saha oyuncusu, bu sezon U17 takımıyla 15, U19 takımıyla ise 2 maça çıktı.

Bilal Yalçınkaya'nın performansı

Bilal Yalçınkaya, U17 takımıyla 6 gol ve 7 asist kaydetti. 16 yaşındaki futbolcu, U19 takımıyla ise 1 gol attı. Genç oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler