Allahyar Sayyadmanesh, Zorya'dan Fenerbahçe’ye geri dönüyor

14.10.2021 - 18:00 | Son Güncellenme: 14.10.2021 - 23:13

Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe’nin Zorya Luhansk takımına kiraladığı Allahyar Sayyadmanesh’in kulübü, İranlı golcünün satın alma opsiyonunu kullanmayacak.

Allahyar Sayyadmanesh, Zorya'dan Fenerbahçe’ye geri dönüyor

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’nin kadrosuna devre arasında sürpriz bir geri dönüş gerçekleşebilir. Sarı-lacivertliler, İranlı futbolcusu Allahyar Sayyadmanesh’i, Ukrayna takımlarından Zorya Luhansk’a kiralamıştı. Anlaşmaya 3.5 milyon Euro’luk bir de satın alma opsiyonu konuldu.

Zorya bonservisini almaktan vazgeçti

Genç forvetin yeni takımındaki kariyerine iyi bir performansla başlamasının ardından Zorya’nın bu opsiyonu kullanmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak son gelen bilgilerde bu durumun değiştiği ortaya çıktı. Fotomaç’ın Ukrayna basınına dayandırdığı habere göre, Zorya kulübü Allahyar’ın bonservisini almama kararı verdi.   

Fenerbahçe ile 2024'e dek sözleşmesi var

Bu durumda golcü oyuncu ocak ayında bitecek kiralık sözleşme sonrası Fenerbahçe’ye geri dönecek. Allahyar Sayyadmanesh’in sarı-lacivertlilerle 2024 yılına kadar kontratı bulunuyor. 

Fenerbahçe'de şans bulamadı

Fenerbahçe, İranlı futbolcuyu 2019-20 sezonunda ülkesinin İstiklal takımından transfer etti. Yaklaşık 750 bin Euro’ya gerçekleşen transferin ardından Alllahyar fazla şans bulamadı ve İstanbulspor’a kiralandı. 

Ukrayna'da 9 gole imza attı

2020-21 sezonunda Zorya’ya gönderilen 20 yaşındaki forvet, Ukrayna temsilcisi ile çıktığı 38 karşılaşmada 9 gol kaydetti.  

Senin için hazırladığımız haberler