Fenerbahçe'de orta sahaya sürpriz isim! İlk görüşme yapıldı

08.08.2024 - 08:45 | Son Güncellenme: 08.08.2024 - 09:02

Orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Sofyan Amrabat için Fiorentina’yla temaslarını sürdürürken, Brezilyal'dan 23 yaşındaki Andre'yi de gündemine aldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de orta sahaya sürpriz isim! İlk görüşme yapıldı

Yılmaz DİRİM - AJANSSPOR

Rade Krunic'in performansından memnun olmayan, Fred'in de sakatlığı nedeniyle orta sahaya takviye yapmak için harekete geçen Fenerahçe'de flaş bir gelişme yaşandı.

Yeni hedef Andre

Listesindeki isimlerden Faslı yıldız Sofyan Amrabat için Serie A ekibi Fiorentina ile temaslarını sürdüren Fenerbahçe sürpriz bir ismi gündemine aldı. Fenerbahçe'nin gündemindeki son isim Brezilya ekibi Fluminense'de form giyen 23 yaşındaki Andre oldu.

İlk görüşme gerçekleştirildi

Sportif Direktör Mario Branco'nun teknik direktör Jose Mourinho’nun da onayını alarak geçen hafta Fluminense Kulubü ve Andre'nin menajeriyle ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

Hem Fred ve İsmail'in alternatifi hem yatırım transferi

Fenerbahçe, hem 6 hem 8 nuramada forma giyebilen genç futbolcuyu Fred ve İsmail Yüksek ile dönüşümlü oynayabilecek olmasının yanı sıra Osterwolde gibi bir yatırım transferi olarak da düşünüyor.

24 maçta forma giydi

Kulübüyle olan sözleşmesi 31 Aralık 2026'de sona erecek olan 23 yaşındaki Brezilyalı futbolcu geçtiğimiz sezon Fluminense formasıyla 24 maçta sahaya çıkarken 1 asist kaydetti.

Güncel piyasa değeri 25 milyon Euro

1.76 boyundaki sağ ayaklı futbolcu ön liberonun yanı sıra merkez orta saha ve stoper olarak da görev yapabiliyor. Andre'nin güncel piyase değeri 25 milyon Euro olarak gösteriliyor.

5 kez milli formayı giydi

Fluminense altyapısından yetişen ve 2021'den bu yana A takım forması giyen Andre, 5 kez de Brezilya Milli Takımı'nda ter döktü.

Senin için hazırladığımız haberler