Fenerbahçe Adana Demirspor'dan Vincenzo Montella İle Anlaştı! Bekletiliyor…

Burak Alaca
06.06.2023 - 17:59 | Son Güncellenme: 06.06.2023 - 18:09

Teknik direktör Jorge Jesus ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe, Adana Demirspor’dan Vincenzo Montella ile anlaştı. İşte detaylar...

Fenerbahçe Adana Demirspor'dan Vincenzo Montella İle Anlaştı! Bekletiliyor…

Yılmaz Dirim-AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğu ezeli rakibine kaptıran Fenerbahçe’de fatura Portekizli teknik direktör Jorge Jesus’a kesiliyor. 68 yaşındaki Jesus ile kısa zamanda yolları ayırması beklenen Sarı-Lacivertliler ligimizden tanıdık bir isim ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe'ye Akdenizli hoca

Fenerbahçe, teknik direktörlük pozisyonu için bir süredir adı geçen Adana Demirspor’un italyan çalıştırıcısı Vincenzo Montella ile anlaşma sağladı. İtalyan teknik adam Fenerbahçe ile çalışmaya oldukça sıcak baktı.

Dünya devlerinin hocası Montella

48 yaşındaki Vincenzo Montella genç başladığı teknik kariyerinde; Roma, Fiorentina, Milan ve Sevilla gibi Avrupa futbolunun önemli kulüplerini çalıştırdı. İtalyan teknik direktör 2015-2016 sezonunda Milan ile İtalya Süper Kupa zaferi yaşadı.

İlgini Çekebilir
Montella'dan sözleşme açıklaması
Habere Git

Adana Demirspor'a seviye atlattı

Geçtiğimiz sezonun başında Süper Lig’e yeni çıkan Adana Demirspor ile anlaşan başarılı İtalyan burada ilk sezonunu 9. Sırada tamamlarken, bu sezon ise ligi ilk 4’te bitirmeyi başardı. Akdeniz ekibinde 75 maça çıkan Montella maç başı 1.71 puan ortalaması yakalarken oynattığı futbolun kalitesi ile çoğunluğun beğenisini kazandı.

Roma'nın efsanesi oldu

Eski bir golcü olan Vincenzo Montella, İtalya’nın köklü kulüplerinden Roma’nın efsaneleri arasında yer alıyor. Roma’nın tarihindeki tek Serie A şampiyonluğunu yaşadığı 2000-2001 sezonunda 28 maçta forma giyen golcü 13 gol, 2 asist ile takıma önemli katkı vermişti.

Montella hazırda bekliyor

Fenerbahçe’nin anlaşma sağladığı Vincenzo Montella’yı bekletiyor ve görüşme yapılacak diğer isimlerden gelecek haberlere göre başarılı hoca ile imza atılacak. Sarı-Lacivertliler’in adı dünya basınında Rafael Benitez, Tite gibi ünlü teknik direktörler ile anılıyor.

İlgini Çekebilir
Montella teklifler hakkında ilk kez konuştu! F.Bahçe, Olympiakos...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler