Fenerbahçe'ye iyi haber! Solksjaer stoper konusunda sinyali verdi...

19.08.2019 - 10:27 | Son Güncellenme: 19.08.2019 - 13:27

Fenerbahçe'ye iyi haber! Solksjaer stoper konusunda sinyali verdi...

Manchester United Teknik Direktörü Ole Gunnar Solksjaer, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Marcos Rojo'yu ilgilendiren bir açıklamada bulundu. 

Sol ayaklı bir stoper arayışı içinde Fenerbahçe'de gündeme gelen son isim Manchester United'dan Rojo olmuştu. İlk lig maçının kadrosunda yer almayan Arjantinli'nin takımdan ayrılmak istediği iddia edilmişti.

Solksjaer'den stoper vurgusu: "Bir fazla"

Wolverhampton Wanderers maçı öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Solksjaer, stoper rotasyonundaki fazlalıkla ilgili konuştu:

"Herkesi mutlu etmek için fazla sayıda stopere sahibim. Bizim maçlar kazanmamız, performans göstermemiz lazım. O yüzden bize maç kazandırması en muhtemel isimleri seçeceğiz. Hepsi kaliteli stoperler. Onlardan birkaçına ihtiyacımız olacak. Eric Bailly'nin sakatlığıyla birlikte altı hazır stoperimiz var. Herkesi işin içine dahil etmek için bir fazla gibi gözüküyor."

Chelsea ile oynanan maçta Maguire ile Lindelöf'e şans veren Norveçli teknik adam, yedek kulübesinde de Tuanzebe'yi oturtmuştu. Marcos Rojo, Chris Smalling ve Phil Jones ise kadroya girememişti. 

Solksjaer'in bu açıklaması sonrası eldeki stoperlerden en az birisinin takımdan ayrılması bekleniyor. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler