Fenerbahçe'ye sakatlardan iyi haber! Son kara Dimitris Itoudis'in!

Burak Alaca
29.11.2023 - 15:03 | Son Güncellenme: 29.11.2023 - 15:30

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'ya yarın akşam Real Madrid ile oynayacağı maç öncesi sakat isimlerden iyi haber geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye sakatlardan iyi haber! Son kara Dimitris Itoudis'in!

Burak ALACA-AJANSSPOR

Türk Hava Yolları EuroLeague'in 11. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, İspanyol devi Real Madrid'i yarın akşam Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda konuk edecek. Maç öncesi sarı lacivertli cephede önemli gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe'ye müjde! Koç uygun görürse dönüyorlar

Fenerbahçe'de sakatlıklarını atlatan Tarık Biberovic ve Dyshawn Pierre, Real Madrid maçı öncesi takım ile antrenmanlara katıldı. İki isim de koç Dimitris Itoudis uygun gördüğü takdirde bu hafta forma giyebilecek.

Pierre Fenerbahçe'yi evde bekledi

Sarı-Lacivertliler'in 3 Kasım'da evinde Olympiacos karşısında oynadığı maçın ilk çeyreğinde kalf sakatlığı yaşayarak oyundan çıkan Kanadalı yıldız Dyshawn Pierre, takımın sonrasında deplasmanda oynadığı 4 EuroLeague maçında da forma giyemedi.

İlgini Çekebilir
İstanbul'da ya Real'in ya Fener'in serisi bitecek!
Habere Git

Biberovic travma protokolünden çıktı

EuroLeague'in 9. haftasında oynanan Maccabi Tel Aviv maçında kafa travması geçiren 22 yaşındaki Tarık Biberovic, travma protokolünü tamamladı ve takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Fenerbahçe evde yıkılmıyor

Bu sezon EuroLeague'de çıktığı 10 maçta 5 galibiyet-5 mağlubiyetlik bir derece elde eden Fenerbahçe evinde oynadığı 4 maçta; Olimpia Milano, ASVEL, Panathinaikos BC ve Olympiacos'u mağlup etti.

Real'i kimse durduramıyor

Son EuroLeague şampiyonu Real Madrid bu sezon EuroLeague'de çıktığı 10 maçı da kazanmayı başardı. İspanyol devi son olarak dün oynanan erteleme maçında Maccabi Tel Aviv'i 99-70 mağlup etti.

İlgini Çekebilir
Derya Yannier, Pierre'in dönüşü için tarih verdi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler