Fenerbahçe'de sakatlık raporu! Mert Hakan Yandaş, Lincoln ve Rossi...

Ali Bozkurt
06.11.2022 - 09:12 | Son Güncellenme: 06.11.2022 - 11:19

Fenerbahçe'de sakatlıktan kurtulan Mert Hakan ve Rossi sevinci yaşanırken Avrupa maçında sakatlanan Lincoln ise ne zaman döneceği belli oldu. Detaylar...

Fenerbahçe'de sakatlık raporu! Mert Hakan Yandaş, Lincoln ve Rossi...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de uzun süredir sakatlığı bulunan Mert Hakan Yandaş ve Diego Rossi'nin son durumu hakkında yüzleri güldüren haber geldi. Sarı-Lacivertlilerde ayrıca Dinamo Kiev maçında sakatlanarak oyundan çıkan Lincoln'ün ise son durumu belli oldu. Detaylar...

Geri döndüler

Fenerbahçe'de uzun süredir sakatlık yaşayan Mert Hakan Yandaş'ın bireysel çalışmalara başlaması sonrası yüzler gülmeye başladı. Sarı-Lacivertlilerde Diego Rossi ise sakatlığı atlatarak takımla çalışmalara başladı. 

Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe ile bu sezon Süper Lig'de 5 karşılaşmada görev aldı. Tecrübeli oyuncu gol e skor katkısı sağlayamadı. Avrupa Ligi'nde ise 2 karşılaşmada görev alan Yandaş, 1 asist yapma başarısı gösterdi. Avrupa Ligi elemelerinde 1 karşılaşmada forma giyen Mert Hakan Yandaş, 1 gol sevinci yaşadı.

Fenerbahçe'nin hücum oyuncusu Diego Rossi, bu sezon Süoer Lig'de 10 karşılaşmada görev aldı. Uruguaylı oyuncu 3 gol 2 asist yapma başarısı gösterdi. Avrupa Ligi'nde 4 maça çıkan Rossi, 2 asist yaptı.Avrupa Ligi elemelerinde ise 4 karşılaşmada 3 asist yaparken Şampiyonlar Ligi eleme maçlarında ise 2 karşılaşmada görev aldı.

İlgini Çekebilir
Dia Saba: “Fenerbahçe maçında elimizden geleni yapacağız”
Habere Git

Lincoln ne zaman sahalara dönecek?

Dinamo Kiev maçında arka adalesinde ağrı hisseden Lincoln Henrique’nin ise yaklaşık 1 hafta sahalardan uzak kalması beklenirken. Luan Peres,Gustavo Henrique ve kaleci İrfan Can'ın tedavileri ise sürdüğü yazıldı.

Senin için hazırladığımız haberler