Fenerbahçe ile Joachim Löw arasına Avusturya Milli Takımı girdi

Feride Kara
28.03.2022 - 22:42 | Son Güncellenme: 28.03.2022 - 22:58

Sezon sonu için Fenerbahçe'nin transfer gündeminden düşmeyen Joachim Löw için Alman basınında çıkan haberlere göre Avusturya milli takımı devreye girdi.

Fenerbahçe ile Joachim Löw arasına Avusturya Milli Takımı girdi

Dünyaca ünlü teknik adam Joachim Löw için Fenerbahçe'ye Avusturya milli takımı rakip olarak çıktı. 

Avusturya Milli Takımının gündeminde

Alman basınında Kicker'de yer alan haberde Joachim Löw, Avusturya milli takımının yeni teknik direktörü olmak için görüşmeler yapıyor. Teknik direktör Franco Foda Avusturya'nın Dünya Kupasına katılamamasının ardından Pazartesi günü istifa etti. Bu istifanın ardından arayışlar başladı.

Finansal olarak zor

Fenerbahçe'nin bir numaralı hoca adayı Löw'ün Avusturya Milli Takımı ile görüşmesinin sadece spekülasyon olmadığı milli takım tecrübesinden dolayı Alman hocanın tercih edileceği düşünülüyor. Ancak Joachim Löw'ün finansal şartlarından dolayı bu transfer pek olası görünmüyor. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin eski kaptanı hayatını kaybetti!
Habere Git

İsmail Kartal'dan başarılı performans

Bu arada Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın görevden ayrılmasının ardından İsmail Kartal göreve getirilmişti. Sarı Lacivertliler İsmail Kartal yönetiminde çıkışa geçti. Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde 10 maça çıktı ve bu karşılaşmalardan 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle ayrıldı. 
 

Senin için hazırladığımız haberler