"Fenerbahçe'ye karşı çizgiler biraz farklı çiziliyor"

06.02.2021 - 21:28 | Son Güncellenme: 06.02.2021 - 21:30

Fenerbahçe, Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray'a 1-0 yenildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut maçın ardından beIN Sports'a konuştu. İşte detaylar...

"Fenerbahçe'ye karşı çizgiler biraz farklı çiziliyor"

Fenerbahçe, Süper Lig'in 24. haftasında evinde Galatasaray'a 1-0 yenildi. Sarı lacivertli takımda teknik direktör Erol Bulut maçın ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Bulut, "Oyunun geneline baktığınızda daha çok pozisyona giren bir Fenerbahçe vardı. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Samatta'nın golü şans eseri Muslera'ya çarptı. Kazanmak istiyorduk. Rakibin kaleye gelen ilk topu gol oldu. İkinci yarı daha baskılı oynamaya çalıştık. İptal edilen golümüz var, ofsayt mı bilmiyorum, daha bakmadım. Fenerbahçe'ye karşı çizgiler biraz farklı çiziliyor, daha önce de yaşadık Cisse'ye yapılan penaltı pozisyonu da net değil. Kaybettiğimiz bir maç oldu" dedi.

"İkinci yarı daha çok baskı yapan bizdik"

Taraftarları üzdükleri için üzgün olduklarını söyleyen deneyimli teknik adam, "İlk yarıda Galatasaray daha çok top oynadı, biz iyi kapattık. İkinci yarı daha çok baskı yapan bizdik. 2 farklı yarı oynandı. Orta sahada Ozan, Sosa ve Mert ile başladık. Mesut, Cisse ve Sinan'ı oyuna aldık ama orta sahada defans anlamında mücadele gücümüzün eksikliği hissedildi" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler