"Fenerbahçe'ye karşı oynanan oyunlar bitmemiş"

18.10.2020 - 21:52 | Son Güncellenme: 18.10.2020 - 21:52

Son dakika Fenerbahçe haberi:... Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, 3-2 kazanılan Göztepe maçından sonra açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

"Fenerbahçe'ye karşı oynanan oyunlar bitmemiş"

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, 3-2 kazandıkları Göztepe maçının ardından flaş açıklamalar yaptı.

"Bazı pozisyonları cömertçe harcamasak..."

"Saha içi ve VAR hakemi arasında konuşma oldu mu?"

Aleyhlerine verilen penaltı hakkında görüş bildiren sarı lacivertli yönetici, "Bazı detayları galipken de konuşmak gerekiyor. Fenerbahçe aleyhine verilen penaltı olacak iş değil. Hadi hakem öyle gördü, VAR böyle işler için var. Saha içi ve VAR hakemi arasında konuşma oldu mu bunu görmek istiyoruz. Fenerbahçe aleyhine ve lehine olan pozisyonlarında yayıncı kuruluşun tekrar pozisyonlarına dikkat etmek lazım" diye konuştu. 

"Eski teknik direktörümüzün adının geçtiği..."

Yayıncı kuruluşla geçen diyalog hakkında bilgi veren Selahattin Baki, "Karagümrük maçında golü yediğimiz an eski teknik direktörümüzün adının geçtiği bir tezahürat verdiler. Biz diyalog yolunu seçtik ve yayıncı kuruluşa bunu bildiriyoruz. Bize gelen pozitif bir dönüş yok. Bize karlı oynanan bazı oyunlar bitmemiş" ifadesini kullandı.

"Serdar Aziz ile konuşmadım"

Baki son olarak, "Ben Serdar Aziz ile konuşmadım ama hakem takdir haklarından çoğunu Göztepe lehine kullanmıştır. Göztepeli futbolcuların alın terine de haksızlık etmek istemiyorum. Berabere olsa 6 dakika uzatmayacaktı maçı. Ben iyi niyetli görmüyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler