Sakatlıklar Fenerbahçe kariyerine gölge düşürdü! Türkiye'ye mi dönüyor?

Burak Alaca
27.12.2023 - 17:41 | Son Güncellenme: 27.12.2023 - 18:28

Geçtiğimiz sezon EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun formasını giyen Nemanja Bjelica, Türkiye'ye mi dönüyor?

Sakatlıklar Fenerbahçe kariyerine gölge düşürdü! Türkiye'ye mi dönüyor?

AJANSSPOR-HABER

Geçtiğimiz sezon Türk Hava Yolları EuroLeague'de geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Beko forması giyen ve yaz aylarında Sırp ekibi Kızılyıldız'ın yolunu tutan uzun forvet Nemanja Bjelica'da dikkat çeken bir hareket geldi.

Eski Fenerbahçeli Bahçeşehir Koleji'ne mi transfer olacak?

35 yaşındaki Nemanja Bjelica sosyal medya hesabı üzerinden Basketbol Süper Lig ekibi Bahçeşehir Koleji'ni ve kulüp başkanı Begüm Yücel'i takibe aldı. Yıldız oyuncunun bu hamlesinin ardından transfer spekülasyonları ortaya atıldı.

Bahçeşehir Koleji'ne EuroLeague koçu

Bugün koç Sinan Atalay ile yollarını ayıran Bahçeşehir Koleji daha önce EuroLeague'de Bayern Münih, Kızılyıldız ve Panathinaikos BC'yi çalıştıran baş antrenör Dejan Radonjic'i göreve getirdi.

İlgini Çekebilir
Menajer oyunu tutmadı! Önce Fenerbahçe sonra...
Habere Git

İkinci Fenerbahçe dönemine sakatlık gölge düşürdü

Daha önce 2013-2015 arası Fenerbahçe forması giyen Bjelica o dönemde EuroLeague'de MVP seçilip NBA'in yolunu tutmuştu. Geçtiğimiz sezon Sarı-Lacivertlilere geri dönen eski MVP yaz aylarında Sırbistan Milli Takım kampında yaşadığı kalf sakatlığının sezon içinde tekrar tekrar nüks etmesi nedeniyle takıma katkı verememişti.

Kariyeri bitme noktasına geldi

Sezon başında imza attığı eski takımı Kızılyıldız'ın formasını giymeden tekrar sakatlık yaşayan 2.08'lik uzun forvet henüz Belgrad ekibinin formasını henüz giyemedi.

Senin için hazırladığımız haberler