Fenerbahçe Güney Koreli Jin-ho Jo'yu kadrosuna kattı

Feride Kara
05.03.2022 - 22:42 | Son Güncellenme: 05.03.2022 - 22:53

Fenerbahçe, defans oyuncusu Kim Min Jae'den sonra ikinci Güney Koreli olarak Jeonbuk Hyundai‘ın 18 yaş altı takımından Jin-ho Jo'yu kadrosuna kattı..

Fenerbahçe Güney Koreli Jin-ho Jo'yu kadrosuna kattı

Güney Kore ekiplerinden Jeonbuk Hyundai‘ın 18 yaş altı takımından Jin-ho Jo'yu Fenerbahçe transfer etti. Merkez orta sahada görev yapan 18 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe'nin U19 takımında forma giyecek.

Pas yeteneği dikkat çekiyor

Güney Kore milli takımının alt yaş takımlarında 11 maçta 3 gollük performans sergileyen Jin-ho Jo bu sezon  Güney Kore U-18 Ligi’nde 7 maçta 1 gol attı. Genç futbolcunun en dikkat çeken özelliğinin pas yeteneği olduğu biliniyor. Jin-ho Jo'nun Fenerbahçe'ye transferi kiralık olarak değil, bonservisiyle transfer edildiği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Kartal, Arda lafını düzeltti. Mesut için kararını verdi
Habere Git

Kim Min-Jae'yi Pereira getirmişti

Fenerbahçe'nin Güney Koreli futbolcusu Kim Min-Jae  sezon başında Vitor Pereira’nın talebiyle Beijing Guoan’dan transfer edilmişti. 25 yaşındaki stoper kısa sürede performansıyla hem taraftarın sevgilisi oldu hem de takımın vazgeçilmezi olurken devre arasında başta Napoli olmak üzere genç futbolcunun transferi için devreye girmişti. Jin-ho Jo'yu da Kim Min-Jae gibi Fenerbahçe'nin ikinci Güney Koreli futbolcusu olmaya hazırlanıyor. 

 

Senin için hazırladığımız haberler