Fenerbahçe transfer haberleri | Pape Cisse için istenen rakam dudak uçuklattı

Orhan Gülek
31.03.2022 - 14:38 | Son Güncellenme: 31.03.2022 - 14:49

Olympiakos forması giyen Senegal'li futbolcu Pape Abou Cisse'yi transfer etmek isteyen Fenerbahçe'ye Yunanistan'dan kötü haber geldi. İşte tüm detaylar

Fenerbahçe transfer haberleri | Pape Cisse için istenen rakam dudak uçuklattı

AJANSSPOR - HABER

Gelecek sezon için kadro planlamasını yapan Fenerbahçe Kim Min Jae Atilla Szalai'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşılık stoper arayışına hız verdi. Bu anlamda transferde son olarak gündeme gelen isim ise Pape Abou Cisse oldu.

Fenerbahçe'nin, stoper bölgesinde Kim Min Jae ve Atilla Szalai'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşılık olarak 1.98 boyundaki Pape Abou Cisse ile oldukça yakından ilgilendiği ve futbolcunun transferinde önemli gelişmelerin yaşandığı aktarılıyordu.  Son olarak FotoMaç'ta yer alan habere göre Fenerbahçe'nin 8 milyon euro gibi bir rakamı gözden çıkardığı ve bu hususta Yunan temsilcisiyle görüşmelerde bulundu ifade ediliyordu.

Olympiakos, transfer rakamını belirledi

Yunan medyasında yer alan bilgilere göre Olympiakos, Pape Abou Cisse için transfer rakamını belirledi. Buna göre kırmızı beyazlılar, yıldız savunmacı için 12-15 milyon euro arası bonservis belirledi ve bu rakamın altına gelecek tekliflere kapılarını kapattı.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan Fenerbahçe taraftarına eleştiri
Habere Git

Fizik gücü oldukça dikkat çekiyor

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Cisse'nin uzun boyu oldukça göze çarpmakta. 1.98'lik dev futbolcu hava toplarında oldukça etkili. Bu anlamda Fenerbahçe'nin futbolcuyu elinden kaçırmak istemediği de ifade edilmekte. 

Futbolcunun kariyeri

Senegal'in Pikine eyaletinde doğan Cisse, futbola ülkesinin ekiplerinden AS Pikine'de başladı. 2015 yılında buradan Fransız ekibi Ajaccio'ya transfer olan futbolcu 2017 yılında şu anki takımı Olympiakos'ta imza attı. Cisse daha sonrasında kiralık olarak Ajaccio ve Saint Etienne formasını terletti. Bu sezon Olimpiakos'ta 34 karşılaşmaya çıkan Pape Abou Cisse, 6 gol 1 asistlik performans koydu.

Senin için hazırladığımız haberler