Fenerbahçe’ye Mesut Özil ve Nazım Sangare müjdesi!

14.04.2021 - 21:12 | Son Güncellenme: 14.04.2021 - 21:19

Fenerbahçe Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürdü. Kanarya'ya Mesut Özil ve Nazım Sangare'den de iyi haber geldi. Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman?

Fenerbahçe’ye Mesut Özil ve Nazım Sangare müjdesi!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta konuk olacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı.

Altay Bayındır'ın doğum günü kutlandı

Samandıra Can Bartu Tesislerindeki antrenman öncesinde kaleci Altay Bayındır’ın doğum günü kutlandı. 23 yaşındaki milli kaleci kendisini kutlayan takım arkadaşlarına ve teknik ekibe teşekkür etti.

Gaziantep Futbol Kulübü maçında ilk 11’de yer alan oyuncular antrenmanda aktif dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptı. Diğer oyuncular ise ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılarak, pas çalışması gerçekleştirdi.

Fenerbahçe'ye Mesut Özil ve Nazım Sangare'den iyi haber

Sarı - lacivertlilere Mesut Özil ve Nazım Sangare'den de güzel haber geldi. İdman dar alanda yapılan çift kale maçla noktalanırken Mesut Özil ile Nazım Sangare antrenmanın tamamında takımla çalıştı. 

 

Mesut Özil, Süper Lig'in 28. haftasında oynana Antalyaspor karşılaşmasında sakatlanırken; Nazım Sangare de A Milli Takım kampında sakatlanmıştı.

 

Öte yandan, Gökhan Gönül ile Enner Valencia’nın tedavilerine devam edildi.

 

Gökhan Gönül en az 2 hafta yok
 

Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?

Başakşehir ve Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında 18 Nisan Pazar günü saat 19:00'da karşı karşıya gelecekler. Mücadele, Bein Sports 1 kanalından canlı izlenecek.

Senin için hazırladığımız haberler