Fenerbahçe'ye Mısır'dan Samatta müjdesi

Salim Manav
18.05.2021 - 14:20 | Son Güncellenme: 18.05.2021 - 14:26

Fenerbahçe'ye Mısır'dan mutlu haber geldi. Mısır takımı El Ahly Başkanı Yasseen Mansour, Samatta'yı transfer etmek istediklerini söyledi. İşte detaylar.

Fenerbahçe'ye Mısır'dan Samatta müjdesi

Fenerbahçe'de gündem yoğun... Başkanlık seçimi ile beraber teknik direktör konusunda da yoğun mesai harcayan Kanarya'da, gündemin diğer konusu transfer.

Bununla beraber sarı lacivertliler, sezon başında büyük umutlarla kadrosuna dahil ettiği ancak büyük hayal kırıklığı yaratan yıldız futbolcu için gelecek tekliflere açık olduğunu menajerlere iletmiş durumda.

Samatta yolcu

Bilindiği üzere Fenerbahçe, sezon başında West Ham United'dan 6 milyon euro satın alma opsiyonuyla Tanzanyalı forvet Samatta'yı transfer etmişti.

Bu yaz İngiliz ekibine 6 milyon euroyu ödemek zorunda olan Fenerbahçe, golcü futbolcudan istediği performansı alamadı ve satışına onay verecek.

Samatta'ya eski takımı Genk dahil olmak üzere Club Brugge'ün talip olduğu biliniyor. Ancak her iki ekip de 6 milyon Euro ödemeye yanaşmıyor.

Sürpriz iddia Mısır'dan geldi

Fenerbahçe'de Samatta ile ilgili sürpriz bir iddia da Mısır'dan geldi.

Fotomaç'ın Eremnews adlı internet sitesinde yer alan haberden verdiği bilgiye göre, El Ahly Başkanı Yasseen Mansour, Fenerbahçeli Samatta'yı kadrosunda görmek istiyor.

Gelecek sezon çokça transfer yaparak kadrosunu yıldızlarla doldurmak isteyen El Ahly'in, geniş transfer listesinde Samatta'nın da yer aldığı ve Tanzanyalı golcüyü Yasseen Mansour'un, yönetim kuruluna 'müjde' olarak vermek istediği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler