Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Mariano Díaz'dan müjdeli haber

20.07.2022 - 09:29 | Son Güncellenme: 20.07.2022 - 09:37

Yeni sezon öncesi 7. transferini Joao Pedro ile yapmaya hazırlanan Fenerbahçe'ye İspanya'dan müjdeli haber geldi. Kanarya'nın ilgilendiği golcü takımından ayrılıyor.

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Mariano Díaz'dan müjdeli haber

Jorge Jesus yönetiminde hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertlilerde hücum da geniş ve rotasyonlu bir kadro kurulmak isteniyor.
Fenerbahçe'de Joao Pedro'nun İstanbul'a gelmesinin ardından gözler golcü transferine çevrildi. Transfer listesinde birçok oyuncu yer alıyor.

Mariano Diaz'dan müjdeli haber

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Forvet transferi için bastıran Fenerbahçe'ye İspanya'dan müjdeli haber geldi. İspanyol basını, sarı- lacivertlilerin forvet hedeflerinden Mariano Diaz'ın kısa süre içerisinde Real Madrid'den ayrılacağını duyurdu.

İspanyollar Fenerbahçe'yi yazdı

Teknik direktör Ancelotti'nin planları arasında yer almadığını bilen Diaz'ın, takımdan ayrılmak için çıkış yolu aradığı belirtildi. 28 yaşındaki Dominikli sanrtrfor ile Fenerbahçe, İspanya La Liga'dan Cadiz ve Getafe gibi takımların ilgilendiği ifade edilirken, sarı-lacivertlilerin özellikle altının çizilmesi dikkat çekti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Kiev'de avantaj peşinde
Habere Git

Mariano Diaz kimdir?

Mariano Diaz, 1 Ağustos 1993 yılında İspanya'da dünyaya geldi. Dominik Cumhuriyeti uyruklu Mariano Diaz, 180 cm boyunda ve santrafor bölgesinde oynamaktadır. Badalona'da yetişen Mariano Diaz, Real Madrid U19'da itibaren A takıma kadar oynamıştır. Bir dönem Lyon'a kiralanan yıldız isim halen Real Madrid forması giymektedir. 

Güncel piyasa değeri 6 milyon Euro

Geride kalan sezonda Real formasıyla 11 maçta forma giyen Diaz, 1 gol 1 asist üretti. 28 yaşındaki golcü kariyeri boyunca oynadığı 214 karşılaşmada 84 gol ve 12 asistlik performans sergiledi. Mariano Diaz'ın 6 milyon Euro güncel piyasa değeri bulunmaktadır.

Senin için hazırladığımız haberler