Fenerbahçe'ye neden transfer olmadı? Bilal Budak ilk kez konuştu!

12.10.2020 - 16:27 | Son Güncellenme: 12.10.2020 - 16:29

Manisaspor'da gösterdiği performansla birçok Süper Lig takımı, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündeminde yer alan transferin son gününde Ankara Keçiörengücü ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Bilal Budak, Başkent temsilcisine transfer sürecini anlattı. Bilal Budak, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan transfer teklifi aldı mı? İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye neden transfer olmadı? Bilal Budak ilk kez konuştu!

Manisaspor'da ortaya koyduğu performansla transferin gözdesi olan ve 1. Lig ekibi Ankara Keçiörengücü'ne transfer olan Bilal Budak açıklamalarda bulundu. 

'Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teklif aldım'

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Bilal Budak, "Başta Fenerbahçe ve Beşiktaş olmak üzere birçok Süper Lig takımından teklif aldım. Ankara Keçiörengücü'ne transfer oldum. Gençlere önem veren bir kulübe geldim. Manisaspor'da 10 yıl görev aldım. Manisaspor'dan ayrılırken de takımıma faydam olduğu için gözüm arkada kalmadı. Hedefim Süper Lig'de, A Milli Takım'da ve Avrupa'da forma giymek. 

İsmim ilk Beşiktaş'la anıldı, sonrasında Fenerbahçe ile de anıldı. Manisaspor'a iki kulüpten de teklif geldi. Bu süreçte daha çok çalıştım. Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teklif aldım. Keçiörengücü'ne transfer oldum. Gençlere önem veren bir kulübe geldim. Manisaspor benim transferimden gelen para ile transferi açtı. Manisaspor'dan ayrılırken de takımıma faydam olduğu için gözüm arkada kalmadı." açıklamasında bulundu. " dedi. 

'Pogba'yı örnek alıyorum'

Yusuf Şimşek'e benzetilen Bilal Budak, "Futbolseverler tarafından Yusuf Şimşek'e benzetiliyorum. Zaman zaman internetten Yusuf Hoca'nın görüntülerini izliyorum. Örnek aldığım futbolcu Paul Pogba." ifadelerini kullandı.

Öte yandan merkez orta saha oyuncusu olan Bilal Budak, geçtiğimiz sezon Manisa'da çıktığı 21 maçta 3 gol, 1 asistlik performans sergilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler