Fenerbahçe'de Luiz Gustavo'ya İtalya'dan talip çıktı

11.01.2022 - 10:32 | Son Güncellenme: 12.01.2022 - 01:48

Son dakika transfer haberleri! Fenerbahçe'nin gelecek sezon kadrosunda düşünmediği yıldız futbolcuya Serie A'dan resmi tekli geldiği ileri sürüldü. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de Luiz Gustavo'ya İtalya'dan talip çıktı

Süper Lig'de son olarak Adana Demirspor'a 2-1 yenilerek lider Trabzonspor'un 17 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de sezon sonu kadroda büyük değişim bekleniyor.

Sarı-lacivertlilerde takımdan gönderilecek futbolcular netleşmeye başlarken, bu isimlerden biri olan Luiz Gustavo'ya ise sürpriz bir talip çıktı.

İlgini Çekebilir
Ali Koç: "İstifa" diye yazanların yarısı Norveç'ten!
Habere Git

Gustavo'ya Udinese talip oldu

Fotomaç'ın haberine göre teknik direktör Vitor Pereira'nın gönderilmesiyle kadroya girmekte zorlanan Brezilyalı orta saha oyuncusuna İtalya Serie A ekibi Udinese talip oldu.

3,5 milyon Euroluk teklif yaptılar

İtalyan basınında yer alan habere göre; İstanbul'a yönetici gönderen siyah-beyazlıların, Fenerbahçe'ye 3.5 milyon euro önerdiği öne sürüldü. Sarı-lacivertli yönetimin ise teklifi yeterli bulduğu ve satışa onay verdikleri kaydedildi.

Luiz Gustavo daha yüksek maaş istiyor

Haberde transferdeki en büyük engelin Luiz Gustavo'nun maaş beklentisi olduğuna değinilirken, iki kulübün anlaşmasına rağmen Türkiye'de kazandığı paradan daha azını reddeden 34 yaşındaki futbolcunun İtalyan ekibinden zam beklediği ifade edildi.

Fenerbahçe bonservisten düşebilir

Fenerbahçe'nin hem maaş yükünden kurtulmak hem de yabancı kontenjanında yer açabilmek amacıyla gitmesini istediği oyuncu için aradaki farkı bonservis gelirinden düşüp Brezilyalı isme verebileceği belirtiliyor.

Sözleşmesinin bitmesine 1,5 sezon var

Sözleşmesi 2023 Haziran ayı sonunda bitecek olan Gustavo, Fenerbahçe ile 2.5 sezonda toplam 88 maça çıktı. Söz konusu karşılaşmalarda 5 gol atan tecrübeli yıldız, 3 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler