Fenerbahçe'ye Ryan Kent piyangosu! Bonservisi belli oldu

01.08.2024 - 16:49 | Son Güncellenme: 01.08.2024 - 19:05

Transfer haberi: Fenerbahçe'nin kadro planlamasında yer almayan ve yolların ayrılmak istendiği İngiliz futbolcu Ryan Kent'e talip çıktı. İşte detaylar.

Fenerbahçe'ye Ryan Kent piyangosu! Bonservisi belli oldu

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon başında kadrosuna kattığı İngiliz futbolcu Ryan Kent ile yollarını ayırmayı planlıyor. Kent'in taliplerini bekleyen Sarı-Lacivertliler, istediği teklifi İngiltere'den buldu.

Leeds'ten Kent hamlesi

Haber Ekspres'te yer alan habere göre; İngiltere Championship ekiplerinden Leeds United, Fenerbahçe'den Ryan Kent'i kadrosuna katmak için girişimlere başladı. İngilizlerin teklif ettiği bonservis bedeli de belli oldu.

Çıkan haberde, Jose Mourinho'nun gelecek sezonki kadro planlamasında yer almayan Kent için 3 milyon Euro bonservis bedeli teklif edildiği kaydedildi. İngiliz ekibinin 27 yaşındaki futbolcu ile görüşmelere devam ettiği aktarıldı.

Fenerbahçe performansı

Fenerbahçe'nin bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Ryan Kent, geride kalan sezonda 19 maçta 804 dakika sahada kaldı ve 1 gol, 2 asiste imza attı.

Sözleşmesi ve piyasa değeri

Sarı-Lacivertli kulüp ile sözleşmesi 2027 yılında sona erecek olan Kent'in güncel piyasa değeri ise 3.5 milyon Euro seviyesinde.

Senin için hazırladığımız haberler