Fenerbahçe'ye sakatlardan müjde geldi! Yarın dönüyorlar...

Burak Alaca
22.11.2023 - 16:52 | Son Güncellenme: 22.11.2023 - 17:04

EuroLeague’deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko’ya yarın Virtus Bologna ile deplasmanda oynanacak maç öncesi sakat oyunculardan iyi haber geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye sakatlardan müjde geldi! Yarın dönüyorlar...

Burak ALACA-AJANSSPOR

Türk Hava Yolları EuroLeague’deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'ya yarın deplasmanda oynayacağı Virtus Bologna maçı öncesi sakat oyunculardan iyi haber geldi.

Fenerbahçe’de yıldızlar sakatlıktan dönüyor

Sarı-Lacivertliler’de yarın oynanacak karşılaşma öncesi sakatlıklarını atlatan Sertaç Şanlı, Nick Calathes ve Marko Guduric’in kadroya dahil edildi. 3 ismin de karşılaşmada süre alması bekleniyor.

Üç isim eksik

Fenerbahçe’de sakatlıkları devam eden Dyshawn Pierre, Tarık Biberovic ve Metecan Birsen’in tedavileri devam ediyor. Bu isimler yarın oynanacak 10. hafta karşılaşmasında da forma giyemeyecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’yi sevindiren gelişme! Takımla birlikte antrenmanlara çıktı
Habere Git

Yoklukları Fenerbahçe’ye iyi gelmedi

Temsilcimiz EuroLeague’de Marko Guduric, Nick Calathes ve Sertaç Şanlı’nın forma giyemediğini son üç maçta sırasıyla; Partizan KK, Kızılyıldız ve Maccabi Tel Aviv’e mağlup oldu.

Sarı Lacivertliler'e bir müjde daha geldi

Fenerbahçe’de EuroLeague’in 6. haftasında oynanan Olympiacos maçında kalf sakatlığı yaşayan 30 yaşındaki Kanadalı forvet Dyshawn Pierre de dün takımla birlikte antrenmanlara başladı.

Senin için hazırladığımız haberler