Fenerbahçe, Udinese'de forma giyen Lazar Samardzic'i transfer etmek istiyor

23.06.2024 - 00:31 | Son Güncellenme: 23.06.2024 - 00:36

Transfer çalışmalarına devam eden Süper Lig devi Fenerbahçe, Serie A ekiplerinden Udinese’de forma giyen, Sırp futbolcu Lazar Samardzic’i kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe, Udinese'de forma giyen Lazar Samardzic'i transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Jose Mourinho liderliğinde gelecek sezon hazırlıklarını hızlandıran Fenerbahçe, transfer çalışmaları için vites yükseltti. Mert Hakan Yandaş ile sözleşme uzatan ve Fatih Karagümrük’ten Levent Mercan’ı kadrosuna katan kulüp, renklerine bir orta saha oyuncusunu bağlama hedefinde.

 

Lazar Samardzic listede

İtalya basınından Calciomercato’nun haberine göre Fenerbahçe, Udinese’de forma giyen 22 yaşındaki Sırp futbolcu Lazar Samardzic’i transfer listesine aldı.

Mourinho özel olarak görüşecek

Haberde yer alan detaya göre Sarı-Lacivertlilerin yeni hocası Jose Mourinho orta saha oyuncusu ile telefonda bir görüşme gerçekleştirecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’den kanat operasyonu! 22 yaşında genç yetenek...
Habere Git

Bonservisi dudak uçuklattı

Udinese’nin Almanya doğumlu Sırp futbolcu için 25 milyon Euro talep ettiği kaydedildi. 2003 doğumlu futbolcunun sözleşmesi 2026 yılının Haziran ayında son bulacak.

Tadic’in arkadaşı

22 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe forması giyen Dusan Tadic ile birlikte EURO 2024’te Sırbistan Milli Takımı adına mücadele ediyor.

İtalya performansı

Kariyerine Bundesliga’da başlayan Almanya doğumlu futbolcu 2021 yılının sonunda Serie A ekiplerinden Udinese’ye transfer oldu. Siyah-Beyazlı ekipte 97 maça çıkan futbolcu 13 gol atma başarısı gösterirken 9 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler