Fenerbahçe'ye sol bek transferinde kötü haber

28.01.2020 - 18:26 | Son Güncellenme: 28.01.2020 - 15:35

Fenerbahçe'ye sol bek transferinde kötü haber

Fenerbahçe'ye sol bek transferinde kötü haber! Napoli'nin, Ricardo Rodriguez'in transferi için Milan ile anlaştığı belirtildi.

İtalyan basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin yaşadığı mali sıkıntılar nedeniyle sarı lacivertli takıma transfer olamayan Ricardo Rodriguez Napoli'ye gidiyor.

Napoli'nin, İsviçreli sol beki sezon sonuna kadar satın alma opsiyonu (6 milyon Euro) ile kiralamak için Milan ile anlaşmaya vardığı kaydedildi

Napoli Teknik Direktörü Gattuso'nun eski öğrencisi olan Rodriguez'in menajeri ile Milanlı yetkililer arasında pazarlıkların sürdüğü, transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacağı ifade edildi.

 

Rodriguez'in ilk tercihi Fenerbahçe'ydi

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Milan'ın İsviçreli oyuncusu Rodriguez'in, sarı lacivertlilerin mali durumunun netleşmesini beklediği, ilk tercihinin sarı lacivertliler olduğu kaydedilmişti.

Fenerbahçe'nin alternatifi Inter'den

Öte yandan Rodriguez'in alternatifini belirleyen Fenerbahçe, Inter forması giyen sol bek Federico Dimarco'ya teklif götürecek. 

Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre; Hasan Ali Kaldırım'ın yerini doldurmak isteyen sarı lacivertli ekip, Inter'de forma giyen 22 yaşındaki sol bek  Federico Dimarco'ya teklif götürecek.

Senin için hazırladığımız haberler