Fenerbahçe'ye sürpriz hoca adayı!

05.03.2020 - 20:46 | Son Güncellenme: 05.03.2020 - 17:50

Fenerbahçe'ye sürpriz hoca adayı!


Radamel Falcao, Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Mauricio Pochettino gündemde mi?

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Arjantin Futbol Federasyonu'nun eski başkan vekili Noray Nakış'ın açıklamaları şu şekilde:

Falcao, Galatasaray'dan ayrılabilir!

"Falcao'nun dönme ihtimali var. River PLate'in Avrupa'ya giden oyuncuları kariyerlerini River Plate'de bitiriyor. Falcao'nun dönüşü oldukça olası ancak şu an değil çünkü Arjantin'de transfer dönemi şuan kapalı. Transfer dönemi Haziranda tekrardan açılacak. River Plate santraforlarından birini satarsa bu transfer gerçekleşebilir. River Plate eski oyuncularını çok seviyor ve onlara sahip çıkıyor. Eski oyuncuları son yıllarını River Plate'de geçiriyorlar."

Pochettino, Manchester United'ı bekliyor!


"Pochettino'yla görüşüyorum. Pochettine Manchester United'ı bekliyor. Orada öyle bir mevzu var. Şu anda Fenerbahçe'nin onu alması zor çünkü çok pahalı bir kontratı var. Fenerbahçe benimle Pochettino ve birkaç isim için görüştü."

Crespo ve Batista, Fenerbahçe'yi çalıştırabilir!

"Hernan Crespo yeni bir antrenör.  Crespo iyi bir hoca. Crespo'nun ekibinde de çok önemli hocalar var. Sergio Batista yine gündeme geldi. Bu hocaların gelmesi Fenerbahçe idarecilerine bağlı. Crespo ve Batista Türk futboluna çok şey katar. Crespo Avrupa'yı çok iyi tanıyor. Ben Fenerbahçe'nin bana dönmesini bekliyorum. Fenerbahçe yönetimi bu iki ismi düşünüyor. Türkiye'de sadece marka olmak yetmiyor. Burada çalışacak adam lazım. Batista ve Crespo rahatlıkla Fenerbahçe'yi çalıştırabilecek kapasitede. Pochettine buraya gelse en az 6-7 Milyon euro ister. Crespo ve Batista daha düşük fiyatlara Fenerbahçe'ye gelebilir. Ben üstüme yakışan gömleği giyerim. Ben markacı değilim."

Senin için hazırladığımız haberler