Fenerbahçe'ye sürpriz teknik direktör! Yardımcısı Alex olacak...

27.12.2021 - 10:31 | Son Güncellenme: 27.12.2021 - 14:27

Hoca arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de sürpriz bir teknik adam gündeme geldi. İddiaya göre ünlü teknik direktörün yardımcısı Alex de Souza olacak...

Fenerbahçe'ye sürpriz teknik direktör! Yardımcısı Alex olacak...

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, lider Trabzonspor'un bir hayli gerisinde kalarak hayal kırıklığı yarattı. Vitor Pereira önderliğinde Kanarya, sezona iyi başlasa da istikrar yakalayamadı. Alınan üst üste kötü sonuçlar ve şampiyonluk yarışında geride kalınmasının ardından ise Portekizli hoca ile yollar ayrıldı.

Yönetim yeni hocanın adaptasyon sorunu yaşamasını istemiyor

Fenerbahçe'de gündemin en önemli maddesi Pereira'nın yerine gelecek olan teknik adam. Başkan Ali Koç önderliğinde yönetim, hocayı bir an önce takımın başına getirerek hem sezonun geri kalanında başarı yakalamak hem de yeni sezon öncesinde takıma adaptasyon problemini ortadan kaldırmak.

İlgini Çekebilir
"Hocaya kulis yapacağına oynasana kardeşim!"
Habere Git

Ekolü olan hoca aranıyor

Sarı lacivertlilerin hoca tercihinde bu kez bir ekol yakalamak istediği öğrenildi. Geçtiğimiz dönemlerde Brezilya ekolü ile başarı yakalayan Kanarya'da, bir kez daha bu gündeme geldi.

Luiz Felipe Scolari gündeme geldi

ASpor'un haberine göre; Brezilyalı bir teknik adam ile kulübün Brezilyalı efsanesi Alex de Souza'yı birleştirmek isteyen Fenerbahçe, transferde de sambacı yıldızlara yönelecek. Bu kapsamda son yönetim kurulu toplantısında Luiz Felipe Scolari isminin masaya geldiği bildirildi.

Yardımcısı Alex de Souza

Toplantıda 73 yaşındaki Brezilyalı teknik direktörün yardımcılığını da Fenerbahçe'nin efsane yıldızı Alex de Souza'nın yapması formülünün konuşulduğu öğrenildi. Bu sistemin Alex'in ilerleyen dönemlerde Fenerbahçe Teknik Direktörü olması için de önemli bir fısat olabileceği konuşuluyor.

Löw teklifi kabul etmedi

Sarı-Lacivertli kurmayların daha önce Alman Milli Takımı'nda görevinden istifa eden Joachim Löw'e teklifte bulunduğu ancak Alman teknik adamın sezon içinde takım almak istememesi nedeniyle bu teklifi geri çevirdiği biliniyor.

Son tarih 10 Ocak

Fenerbahçe'de teknik direktör için tüm seçenekler masada dururken, Sarı-Lacivertli yönetimde en güçlü adayın hala Slaven Bilic olduğu öğrenildi. Hırvat teknik adam Slaven Bilic ile temasa geçmiş ve önemli aşama kaydetmişti. Fenerbahçe'nin teknik direktörlük meselesinin 10 Ocak'taki Adana Demirspor maçına kadar çözmesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler